Spectacole mari pentru vacante de neuitat

Antalya, o destinatie de vacanta pe care putini romani au ratat-o pana in prezent, este una dintre cele mai renumite regiuni tursitice din Turcia. Amestecul intre vestigiile istorice, plajele largi cu nisip fin si auriu, cele peste 300 de zile insorite pe an, peisajul montan, padurile de pini si Meditearana cea limpede si albastra, dar mai ales oferetele hoterlurilor si serviciilor de lux, o fac irezistibila.

Aici poti sa practici toate sporturile – surfing, ski nautic, rafting, sailing, alpinism, scuba-diving, trekking sau poti sa petreci cea mai relaxanta si linistita vacanta. Antalya are sute de resorturi de 5 stele exclusiviste, pline mereu mai ales in sezonul estival, cu mii de oferte de nerefuzat pentru turisti. Tocmai de aceea managerii se intrec sa ii atraga pe clienti de fiecare data cu…altceva.

Astfel, in Teatrele de Vara care au minimum 1.500 de locuri (la Gloria Serenity Resort se afla unul dintre cele mai moderne Teatre de Vara din Turcia), au loc seara de seara reprezentatii gratuite cu spectacolele de top: „Fire of Anatolya”, „Troya”, „Circ Chinezesc”, „Tango”, musicaluri celebre sau concerte live cu vedete ale show-biz-ului autohton.

Teatrele si gradinile sunt mereu arhipline, iar artistii sunt rasplatiti cu ropote de aplauze de turistii care au inceput sa aleaga cele mai variate oferte, sa faca diferenta intre acestea si sa asigure an de an succesul industriei turismului estival din Turcia.

Text si foto: Oana Georgescu