Targ de bijuterii AUTOR 2012

Editia a VII-a a celui mai mare targ de bijuterie contemporana din Romania s-a desfasurat in luna mai la Sala Dalles din Bucuresti. Evenimentul, organizat de Autor Bijuterie Contemporana, a adus in premiera cele mai noi colectii de bijuterie realizate de cei mai creativi designeri romani.

“In acest moment Targul de Bijuterie Contemporana Autor se afla la cea de a saptea editie si in cel de al treilea an de existenta. Nu am crescut in trei ani cati altii in sapte si nici nu ne-am propus acest lucru. Insa, am crescut frumos si firesc incercand mereu sa fim mai buni si mai pregatiti de la o editie la alta”, declara Dan Piersinaru, fondatorul platformei Autor bijuterie contemporana dar si al targului Autor.
Dan Piersinaru si-a propus ca fiecare editie sa construiasca si sa impulsioneze creatia de bijuterie contemporana in Romania.

“Bijuteria de autor este o forma de arta, insa are finalitate doar in momentul in care este purtata. Este acea bijuterie care vorbeste despre tine ca individ, fiind o extensie a personalitatii tale pentru ca incapsuleaza in ea un mesaj/concept. Iar, ceea ce face Targul de bijuterie Autor este sa faciliteze accesul direct al celor ce isi doresc acest tip de bijuterie catre creatorul ei. Bijuteria de autor romaneasca este valoroasa prin valentele creative pe care le contine si este inca la preturi ce pot sfida concurenta internationala.”
Targul Autor este un eveniment bianual cu o editie de primavara si o editie de toamna.

In cadrul Targului AUTOR au expus: Adina Marin (Biophilia), Alexandru Lupu, Alis Lalu, Andra Lupu, Andreia Gabriela Popescu, Alina Bancila, Alina Carp, Cornelia Brustureanu, Carla Szabo, Daciana Dax, Dana Tudor, Iuliana Asoltanei, Ina Moisi, Maria Filipescu, Mihaela Zvinca, Noha Nicolescu, Oana Manta, Odette Lupu, Gabi Urda, Raluca Buzura dar si brandurile: atelier44, BuyHand, Expression – Contemporary Jewelry, Prochaine, ADC bijuterii arhitecturale,