Targul martisorului la MTR

Veniti intre 25 februarie si 1 martie, la Targul Martisorului de la Muzeul Taranului Roman !

300 de mesteri tarani, artisti plastici si studenti va asteapta sa targuiti martisoare cu vino-ncoa’: martisorul traditional de Bucovina sau Bistrita, martisoare de criza si suprarealiste, martisoare trendy, emo sau catchy, martisoare cat sa va incapa inima si buzunarul.

Nu vor lipsi nici martisoarele gastronomice: turta dulce, dulceturi, zacusca, gem de prune, kürtös kalács, prajiturele de Alexandria si de Baia Mare, suc de mere de Malancrav, miere si alte bunatati.

Pentru cei mici avem si martisoare jucate. Duminica, 27 februarie, ora 12:30, la Clubul Taranului, Trupa de copii a atelierului de teatru de la MTR, coordonat de Beatrice Iordan, va sustine piesa de teatru de animatie Zana din stejarul cu trei crengi. Piesa va fi insotita de muzica live.

Fie ca le veti lua de drag, pentru a le purta, fie ca le veti darui, fie credeti ca va vor aduce noroc sau ca va vor feri de rele, veti avea de unde alege.

Nu trebuie decat sa va abateti pe la noi in perioada 25 februarie – 1 martie 2011, intre orele 10:00 si 18:00.

Si nu uitati vorba ce se spune pe aici, prin Muntenia:

Cine poarta martisoare
Nu mai e parlit de soare!

Pret bilet: 4 lei, 2 lei (elevi, studenti, pensionari)

Parteneri: Clubul Taranului, Cocor Media Channel, Lider Print
Parteneri media: 24-FUN, Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural, RFI, Romania libera, Observator cultural, Cultura, Zepplin, Igloo, Ioana, HotNews, WebPR, Port.ro, LiterNet, Calendar evenimente, www.121.ro, www.modernism.ro, OnlineGallery, ArtClue, www.LumeBuna.ro, www.daciccool.ro, www.lacasuriortodoxe.ro, www.comunicatedepresa.ro.