Tom Jones in concert la Bucuresti

Pe 17 noiembrie, Sala Palatului din Bucuresti va gazdui concertul extraordinar al celebrului Tom Jones, un nume binecunoscut inca din anii ’60 pe scena muzicii internationale. Acest eveniment face parte din turneul european organizat cu ocazia lansarii in primavara anului 2010 a albumului "Praise&Blame".

Sir Thomas John Woodward, care a mai concertat in Romania si in urma cu 4 ani, s-a lansat la inceputul aniilor ’60, facand parte din “Tommy Scott&The Senators”, o trupa din Marea Britanie si avea sa se afirme cu o superba cariera solo. Dupa ce “It’s Not Unusual” de pe albumul cu acelasi nume, devine un mare hit, artistul a avut o ascensiune internationala fulminanta, cucerind mai ales piata din SUA.

Urmatoarele albume „What’s New Pussycat” si ”Reload” i-au adus faima mondiala, toate fiind rasplatite cu Discuri de Aur si Discuri de Platina, iar piese precum „Help Yourself”, si “Delilah” au devenit nemuritoare. Nascut langa Cardiff, pe 7 iunie 1940, muzicianul de origine galeza a lansat din 1965 si pana astazi 39 albume de studio, 3 albume live, 16 compilatii, avand si peste 100 de single-uri de succes. Acestea s-au vandut in peste 100 de milioane de exemplare in intreaga lume. “Focul este inca in mine.Inca nu sunt prea batran.Ma simt tanar si in buna forma” – obisnuieste sa spune marele interpret.

Biletele au fost deja puse in vanzare, preturile variind in functie de categorie: Categoria I – 532,50 lei, Categoria II – 266,30 lei, Categoria III – 191,70 lei, Categoria IV – 149,10 lei, iar Categoria VIP, 852 lei.