TUSHIN – maestrul bucatar chinez care a ales Romania

Unul dintre cele mai cunoscute proverbe (proverbium de la pro verbo esse - a sluji ca parabola) ale romanului este: “Omul sfinteste locul” (un adevar comun, general acceptat!). Astfel se poate spune si despre celebrul maestru bucatar TUSHIN care, alaturi de trei manageri romani, a pus acum 12 ani bazele primului restaurant chinezesc cu livrare exclusiva la domiciliu.

Calitatea si diversitatea celor aproape 100 de preparate culinare chinezesti au sporit nu numai numarul de livrari zilnice, ci si notorietatea unui brand deocamdata unic pe piata bucuresteana, dar care se va putea extinde in curand in intreaga tara.

Artizanul acestui succes este maestrul bucatar Tushin, cel care stabileste meniul fiecarui sezon si care coordoneaza activitatea “bucatariei chinezesti”, bucatarie devenita o afacere extrem de profitabila. Lansarea unei noi campanii l-a readus in centrul atentiei. El a facut demonstratii culinare spectaculoase si a gatit in mod special cateva dintre cele mai delicioase si reprezentative preparate chinezesti. Multe dintre acestea ii poarta numele, de exemplu “Vita Tushin”, iar ingredientele folosite sunt aduse exclusiv din China.

De fiecare data a incercat sa se adapteze gusturilor clientilor si sa gateasca chinezeste pentru romani. Maestrul TUSHIN s-a stabilit definitiv in Bucuresti, si-a intemeiat o familie, ii place bucataria romaneasca si vorbeste perfect romaneste.

Oana Georgescu