V for Vintage – targ de design romanesc si cultura vintage

Ajuns la cea de-a XII-a ediție, V for Vintage – Portobello Market este cel mai important targ de design romanesc si cultura vintage, iar The Portobello Road Market din Londra e cea mai faimoasa piata de antichitati din lume.

Sala Dalles din Bucuresti a gazduit un mix de imagini, conversatii, personaje, comori si senzatii care le caracterizeaza pe amandoua si si-a gasit cea mai buna exprimare in editia 2014 a Targului V for Vintage desfasurata in cel mai pur stil britanic. Au fost doua zile de city-break intr-o atmosfera cosmopolita, intensa si ametitoare; The Portobello Road Market s-a mutat ”cu cea mai pura vibratie british” in centrul Bucurestilor, transformand Sala Dalles intr-un paradis al iubitorilor de fashion, accesorii, bijuterii, mancare buna si piese vintage! Peste o suta de expozanti si-au prezentat produsele la sectiunile deja tradiționale: Vintage Autentic, Designeri Romani de Haine, Bijuterii si Accesorii, zona Molecule F&Friends. Au fost colectii noi, inspirate de cele mai reusite curente britanice si selectii de articole vintage aduse special din faimoasa piata londoneza.

Editia de primavara a V for Vintage a fost un succes (In doua zile au fost peste 3500 de vizitatori), o experinta british de neuitat in cel mai pur stil romanesc..

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Oana Georgescu