Violet by Andreea Marin Banica

BEBE si LOO, personajele “Bebeloo” au anuntat practic lansarea noii Colectii de Craciun „Violet by Andreea Marin Banica”, prima linie pentru bebelusi „Irina Schrotter kids”. Lansarea a avut in complexul comercial Baneasa Shopping City, gazda fiind Andreea Marin Banica.

Ea a prezentat mai intai piesa de rezistenta – celebrul body extensibil, produs cu inovatie premiat cu medalia de aur la Salonul International de Inventii de la Geneva si a anuntat ultimele tendinte in moda pentru copii “ilustrate” chiar de micutele vedete ce s-au aflat pe scena.

Astfel, a fost lansata noua colectie de Craciun „Violet by Andreea Marin Banica” creata special si promovata de Alexandra, fiica „mamicii” brand-ului Bebeloo, Sasha, fiul Ilenei Badiu si Iza, mezina jurnalistei Alice Nastase Buciuta (revista Tango) si a fotografului profesionist Paul Buciuta, cel care a surprins imagini adorabile cu cei trei micuti pentru noua campanie.

Colectiile “Bebeloo” cuprind trei linii de articole de imbracaminte: chic, ceremony si sport, dar si incaltaminte si accesorii asortate. Interpreta Monica Anghel a fost desemnata „Mamica anului”, iar o alta artista-mamica la fel de celebra, Anca Turcasiu a tinut sa fie prezenta si sa cante pe scena, alaturi de copiii pe care-i pregateste la Gradinita “Kids Club”. Raluca Petrica a sustinut si ea acest eveniment impreuna cu micutii din trupa de dans “Rall’s”.

Oana Georgescu