Ziua Mediului

Teatrul Masca si JTI Romania pregatesc pentru acest weekend in parcul Herastrau Ziua Mediului, a XI-a editie. Incepand cu ora 18.00, la intrarea dinspre Piata Charles de Gaulle, bucurestenii sunt invitati la un nou eveniment desfasurat sub sloganul “O singura planeta. Un singur viitor” .

“Evenimentul este o noua invitatie pe care v-o adresam in sensul de a constientiza importanta vitala a protejarii mediului inconjurator. Suntem datori sa lasam generatiilor ce vin un mediu curat si sanatos!”, declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Programul va incepe cu premiera Anotimpuri – Teatrul de 2 minute, un spectacol de lumina neagra ce se va desfasura intr-un cort special amenajat si care se reia timp de o ora. Un alt punct de atractie al evenimentului va fi Green Cinema, un spatiu de proiectie de filme pe teme ecologice.

Incepand cu ora 18.00 vizitatorii sunt invitati la Green Photos, o sesiune de fotografii cu actorii Teatrului Masca ce vor fi ulterior publicate pe flickr, la adresa creata special pentru acest eveniment – http://www.flickr.com/photos/ziuamediului2010/.

Spectacolul Gardienii se intorc in doua parti – una interactiva pe aleile dinspre Expoflora si una realizata pe scena va marca finalul evenimentului.
Participantii vor primi la finalul fiecarei manifestari baloane inscriptionate cu logo-ul Zilei Mediului, sacose textile, cozoroace, mere sau bratari eco.

Detalii pe www.masca.ro.
Accesul publicului la eveniment este liber.

Organizator: Teatrul Masca
Partener: JTI Romania
Eveniment recomandat de: Smart FM
Parteneri media: Radio Bucuresti, Radio Romania Cultural, Senso TV, Sapte Seri, Port.ro, PR Wave, Acasa.ro