Diana Enache: Putem fi și sănătoase și frumoase având ca aliat sportul!

În noua rubrică ANTRENament, continuăm s-o urmărim pe Diana Enache la sală cu antrenorul Florin Prodana.

Cum să ne menținem în formă ca să ne bucurăm mai mult de viață? E o temă importantă care ne preocupă pe toți.

Diana Enache, lucrează dimineața la radio, e și avocată și cântăreață. În cazul ei, efortul la sală nu e doar benefic, e abslut necesar! Pentru sănătatea ei și pentru a putea face față tuturor provocărilor și întâlnirilor cu publicul, trebuie să fie în formă și să aibă energie.

Diana a făcut sport de mică, tenis, înot, ski, patinaj, de toate. Asta a ajutat-o să fie disciplinată, dispusă la efort fizic și conștiincioasă. Și acum merge la sală, pentru că a înțeles că numai prin mișcare fizică și sport își poate păstra buna dispoziție dar și sănătatea.

Exercițiile pe care i le propune antrenorul nu sunt ușoare, dar tocmai asta e rețeta succesului. Cu o încălzire ușoară dar absolut necesară înainte, Diana se descurcă. E ca atunci când cântă. Își încălzește vocea și urcă pe scenă!

Cu atenție, dedicație și ANTRENament, cu ajutorul unui antrenor pasionat de profesia lui, Diana a mai bifat o ședință la sală. Și a învățat să-și tonifieze musculatura. Și să-și antreneze voința! Iar asta o ajută și atunci când cântă.

Text Mihaela Moldoveanu