DTO Rally Team echipa sponsorizată de CATENA la Raliul Harghitei și Brașovului 2020

Desfășurat în premieră ca un eveniment comun între două curse cu tradiție, Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total a contat ca a doua etapă a Campionatului Național de Raliuri 2020. Asfaltul de lângă Brașov și Odorheiul Secuiesc a fost gazda duelurilor strânse în finalul de săptămână trecut, după ce la finalul lunii iunie echipajele au debutat în sezonul competițional la Raliul Argeșului. Cu patru probe speciale în județul Brașov și șapte speciale în Harghita, cu schimbări meteorologice și cu o dificultate ridicată, competiția a fost una dintre cele mai dificile provocări din ultimele sezoane. Cursa a adus noutăți din punct de vedere logistic pentru echipele tehnice, dar și din punctul de vedere al traseului de concurs, probele speciale din judetul Harghita fiind parcurse în sens invers.

DTO Rally Team a început sezonul 2020 cu un rezultat foarte bun în Raliul Argesului CATENA cu un loc secund în clasamentul echipelor. La a doua etapă, gruparea piteșteană a avut în componență aceleași trei echipaje:

Cristi Dolofan și Petre Tobă (Citroen C3R5), Eugen Cărăgui și Robert Fus (Peugeot 208 R2) și Raul Badiu, alături de Rareș Fetean (Dacia Sandero).

Cum Bogdan și Delia Năstase nu s-au aflat la startul Raliului Perla Harghitei Tess, argeșeanul Dorin Banciu, alături de copilotul Ioana Stan, a fost cooptat în cadrul echipei.

În ciuda unui start excelent în cursă, DTO Rally Team a încheiat raliul brașoveano-harghitean pe locul patru în clasamentul echipelor. Din cauza abandonurilor a două echipaje, care au fost nevoite să se oprească în timpul duelurilor pentru victorie sau primele locuri, punctele acumulate nu au fost suficiente pentru un nou podium.

Urmează Raliul Sibiului (14-15 august 2020), Raliul Iașului (4-5 septembrie 2020), Transilvania Rally (25-26 septembrie 2020) și Raliul Aradului (23-24 octombrie 2020).

Urăm mult succes membrilor echipei DTO Rally Team!

Catena susţine campionii!