Alba ca Zapada la Opera Comica pentru Copii

Senso tv va prezinta premiera spectacolului Alba ca Zapada, balet inspirat de celebra poveste a Fraţilor Grimm, la Opera Comica pentru copii.

Cele mai cunoscute basme si povesti pentru copii transpuse pe muzica si dans


Acest spectacol, alaturi de un altul, Invitatie la Castel, va incheia o stagiune extraordinara pentru binecunoscuta institutie de cultura bucuresteana condusa de Smaranda Oteanu Bunea. O stagiune cu productii și spectacole de opera si balet, cu musicaluri, cu turnee in tare si in strainatate si cu premii importante obtinute la festivaluri internationale. Toate acestea dupa succesul reprezentatiilor cu Cenusareasa, Don Pasquale, Mirandolina, Minunita si Vrajitoarea, Scufita Rosie, Soacra cu trei nurori, Figaro, povesti magice transpuse pe muzica si dans, special pentru copii.

Succese ale Operei Comice pentru Copii


Sa nu uitam ca in luna mai Opera Comica pentru Copii a cucerit 2 Premii I la 2 categorii (dans modern si dans popular) si 1 Medalie de Aur la Super Dance Festival, Festivalul International de Folclor si Dans Modern, editia a II-a de la Sankt Petersburg. Opera Comica pentru Copii a fost distinsa pana acum cu 21 Premii Internationale si 42 de Premii Nationale. Are un repertoriu de peste 200 spectacole / stagiune si numar 60 de tilturi in repertoriul general.

Coregrafia este semnata de Gigel Ungureanu, iar asistent coregraf este
Catalin Caracas. Ilustraţia muzicala apartine lui Alexandru Istrate, iar
scenografia Vioricai Petrovici. Din distributie fac parte balerinii
Operei Comice pentru Copii Theodora Munteanu, Alis Gheorghe, Andreea
Soare, Alexandra Corneanu, Claudia Iagar, Sabina Chirila, Andy
Ardeleanu, Mihai Pricope, Daniel Manea, Ionut Birjovanu, Octavian Iuga
si Andrei Dogaru. Participa si solista Jennyfer Dumitrascu.

Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Oana Georgescu