Cursuri de Managementul relatiei cu clientul…
Timp de o saptamana, programul din fiecare zi trebuie respectat cu strictete de catre seriile de farmaciste si asistenti.
Traineri valorosi, cu multa experienta sustin cursuri de specialitate, work-shop-uri, studii de caz, jocuri de rol sau brainstorming-uri: Managementul relatiei cu clientul si Customer Experience Management sunt cursurile tinute de trainerii de la Ability Traning (Vasile Lazarescu si Irina Stancu), respectiv de catre Mihai Maties.
In fiecare zi, seriile de cursante afla lucruri noi si au ocazia sa isi imprataseasca experienta dobandita in lucrul, interactiunea si comunicarea cu clientii farmaciilor CATENA.
…dieta si sedinte zilnice de antrenament si miscare in aer liber
Programul zilnic este completat cu sedintele de antrenament si de pregatire fizica sustinute de Vlad Matasa si echipa sa de la Boot Camp Romania. Sunt zilnic trei astfel de sedinte de cate o ora, toate in aer liber: inainte de micul dejun (ora 7.30, gimnastica de dimineata), dupa amiaza (la ora 17.30 are loc programul sportiv pe plaja si in apa cu exercitii specifice) si seara, dupa cina (la 19,30 farmacistele se aduna in parcul statiunii unde executa timp de o ora alte serii de exercitii fizice). Practic, intr-o saptamana, un cursant poate ajunge de la nivelul zero de pregatire fizica la nivelurile 2 sau 3, ceea ce este mai mult decat o performanta. Important este ca apoi, fiecare sa incerce pe cat posibil sa continue acest program si sa respecte tot ceea ce au invatat de la traineri, antrenori si profesori. – ne-a spus Laura Cozma, trainer Boot Camp Romania.
Mai mult, nici programul alimentar nu este neglijat, specialistii in nutritie alcatuind pentru reprezentantele si reprezentantii farmaciilor CATENA si meniul zilnic. A fost calculat exact aportul zilnic de calorii necesare organismului. Din meniu este exclusa painea, zaharul este inlocuit cu indulcitor si nu lipsesc apa plata si fructele. Iata meniul uneia dintre zile: mic dejun – pepene galben, iaurt, ceai, cafea, pranz – crema de ciuperci si frigarui din pui cu legume, cina – branzica de casa si castravete. Exista si cate doua gustari (ora 10 si ora 16) in ziua respectiva acestea cosntand intr-un ”pumn de nuci”, respectiv cateva felii de pepene rosu.
Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Vasile Lazarescu si Oana Georgescu