BikeXpert Racing Team 2014 – pasiune fara limite

Cu ocazia deschiderii noului sezon competitional, pasionatii de ciclism si montain-bike isi prezinta echipele, programul si isi anunta obiectivele pentru 2014.

Membrii BikeXpert Racing Team au ca scop nu doar cresterea nivelului de performanta in ciclism prin sustinerea si promovarea sportivilor de valoare si a tinerelor talente, dar si promovarea si sustinerea tuturor celor care aleg “miscarea” pe doua roti. Pentru ca, asa cum spunea Andy Brunner, celebrul pilot finalist al Dakar-ului, membru acum al acestei echipe, “un biciclist in plus, inseamna un sofer in minus”…

Amatori si profesionisti uniti de aceeasi pasiune

BikeXpert Racing Team este formata atat din sportivi amatori, cat si din profesionisti. “Scopul nostru este de a promova ciclismul de munte si cel de sosea, de a participa la cat mai multe competitii sportive dar si de a organiza evenimente competitionale. Mai presus decat orice, suntem un grup de prieteni cu principii de viata comune dornici oricand sa incurajam ciclismul si sa sprijnim incepatorii” – spune Catalin priceaa, team-manager-ul echipei care organizeaza si evenimente, concursuri si competitii dedicate copiilor, incepatorilor si pasionatilor de ciclism. De fapt, pasiunea pentru ciclism ii uneste pe toti, fie ca se antreneaza impreuna, fie ca se plimba sau participa la competitii. Astfel, cu totii, sportivi profesionisti, campioni la cilcism,avocati, medici, ingineri, instalatori, notari mecanici, fotografi, piloti de rally sau specialisti PR, fete si baieti, alactuiesc o “echipa formidabila”. Ei se sustin si se completeaza recirpoc pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Campionii la bilant

Reuniti de Mircea Florescu, owner BikeXpert si antrenati de Georgios Georgiadis (Grecia), acesti sportivi se mandresc cu un an competitional (2013) de exceptie, cu cifre impresionante: 38 de competitii nationale si 2 internationale, 56 de locuri I si un overall de peste 120 de clasari pe podium. Au organizat cu mare succes o multime de evenimente, unul dintre cele mai importante pentru sufleele lor, fiind Rocket Bike Fest, un eveniment cu scop caritabil pentru sustinerea copiilor bolnavi de autism.

Activitatea acestor pasionati de sport si de miscare in aer liber, toti performeri in domeniile lor de activitate, dar si in ciclism, merita respectul si admiratia tuturor. Asemeni tuturor reprezentantilor FILDAS & CATENA Group si TONICA Group care participa alaturi de alti aproape 300 de ciclişti, la concursul de Mountain Bike „Macin XC”, editia 2014 ce se desfasoara in Muntii Macinului

Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros