Bogdan şi Delia Năstase – Pasiune în familie pentru viteză

Echipaj de top al DTO Rally Team, echipa sponsorizată prin tradiție de CATENA, soții Bogdan şi Delia Năstase alcătuiesc o redutabilă echipă, nu doar acasă, ci şi în maşina de concurs. La ora actuală cei doi sportivi formează unul dintre cele mai redutabile echipaje din Campionatul Naţional de Raliuri, dedicate pasiunii lor pentru sportul cu motor.

S-au cunoscut atunci când Bogdan era pilot și devenise în acel an campion național la Cupa Dacia. ”La început am devenit spectator și însoțitor profesionist, pentru că îi eram alături peste tot! Datorită lui am pătruns în această lume care m-a fascinant și din care acum fac parte!” – povestește Delia Năstase, care a debutat în calitate de copilot, în anul 2017. Experiența soțului său, pilotul Bogdan Năstase care a debutat în motorsport în 2008 la Raliul Banatului, alături de dorința de a duce această pasiune la un nivel cât mai înalt, au făcut din cei doi un echipaj solid și cu rezultate excelente. Dovada? În anul următor au devenit vicecampioni ai Clasei 11, iar în 2019 au cucerit titlul de campioni naționali!

„Pentru noi a fost un sezon foarte bun din punct de vedere sportiv. Am arătat că avem viteza necesară și că putem să ne batem pentru locurile fruntașe în clasamentul OPEN. Pentru 2022 vom analiza împreună cu echipa tehnică ce putem îmbunătăți pentru a avea fiabilitatea necesară unui ritm de TOP 5, pentru că avem același obiectiv de a merge cât mai tare, cu determinare și pasiune pentru competiții!” – declara Bogdan Năstase la finalul sezonului 2021.

”Încrederea deplină, unul în celălat este cheia succesului nostru!”

Bogdan și Delia Năstase au fost și se află permanent în lupta pentru titlul Clasei 11, acolo unde au fost de mai multe ori cei mai rapizi pe probele speciale! Cei doi și-au făcut debutul în 2021 pe un model C3 Rally2, o mașină de top pregătită de către Citroen, iar în acest sezon, concurează pe un Mitsubishi Lancer EVO 8.

Au trecut cinci ani de când alcătuim un echipaj solid și la curse, și acasă” – spune Bogdan Năstase, în timp ce Delia, hotărâtă, ne-a mărturisit că a spus imediat DA și când Bogdan a cerut-o de soție, și când i-a porpus să îi devină copilot. ”Încrederea deplină, unul în celălat este cheia succesului!”

La Raliul Argeșului CATENA 2022, etapa a III-a Campionatului Național de Raliuri Betano 2022, echipajul Bogdan și Delia Năstase s-a clasat pe locul I și se află acum pe locul II în clasamentul general al Clasei N11!

CATENA susține campionii!

Realizator: Florin Prodana, Oana Georgescu