Catena, sponsor Gold al Galei ”Seniori de Colectie ”, ediția a-VIII-a întâlnire cu Regina cantecului popular românesc Maria Dragomiroiu

Catena a susținut o nouă ediție a Galei Seniori de Colecție, ajunsă la numărul VIII, în cadrul căreia a fost celebrată îndrăgita cântăreață de muzică populară Maria Dragomiroiu.

Un artist de excepție, o iubitoare a folclorului românesc și un talent autentic, Maria Dragomiroiu și-a încântat audiența cu câteva dintre melodiile ei de neuitat, dar și cu povești de viață impresionante. „𝑪𝒂̂𝒏𝒕𝒆𝒄𝒖𝒍 𝒔̦𝒊 𝒅𝒓𝒂𝒈𝒐𝒔𝒕𝒆𝒂 𝒔𝒂𝒖 𝒍𝒖𝒂𝒕 𝒅𝒆 𝒎𝒂̂𝒏𝒂̆ 𝒄𝒂 𝒔𝒂̆ 𝒇𝒂𝒄𝒂̆ 𝒗𝒊𝒂𝒕̦𝒂 𝒎𝒆𝒂 𝒗𝒆𝒔𝒆𝒍𝒂̆ 𝒔̦𝒊 𝒃𝒖𝒏𝒂̆. 𝑭𝒊𝒆𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒄𝒂̂𝒏𝒕𝒆𝒄 𝒆 𝒐 𝒑𝒂𝒓𝒕𝒆 𝒅𝒊𝒏 𝒔𝒖𝒇𝒍𝒆𝒕𝒖𝒍 𝒎𝒆𝒖 𝒑𝒆 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒐 𝒅𝒂̆𝒓𝒖𝒊𝒆𝒔𝒄 𝒑𝒖𝒃𝒍𝒊𝒄𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒔̦𝒊 𝒑𝒓𝒊𝒎𝒆𝒔𝒄 𝒊̂𝒏𝒂𝒑𝒐𝒊 𝒅𝒓𝒂𝒈𝒐𝒔𝒕𝒆𝒂 𝒍𝒖𝒊 𝒏𝒆𝒕̦𝒂̆𝒓𝒎𝒖𝒓𝒊𝒕𝒂̆”, a mărturisit Maria Dragomiroiu.

Sala LUCEAFĂRUL a fost din nou arhiplină cu cei peste 500 de seniori bucureșteni prezenți la o nouă întâlnire de suflet cu Maria Dragomiroiu, invitată de onoare a Galei SENIORI de COLECȚIE, un eveniment inițiat, organizat și oferit de Asociația “Institutul Național pentru Îmbătrânire Activă” (Președintă Alexandra Dobre).

Evenimentul al cărui moderator a fost din nou jurnalista Mihaela Bîrzilă, a fost marcat și de prezența cuceritoare a celebrului rapsod Gheorghe Turda și de recitalul Corului “NEAMUL ROMÂNESC” al Asociației (dirijor Ileana Câmpeanu).

Președinta Asociației “Institutul Național pentru Îmbătrânire Activă”, Alexandra Dobrei-a înmânat invitatei speciale oDIPLOMĂ de EXCELENȚĂ pe care era înscris: “Se acordă Doamnei Maria Dragomiroiu, pentru cei peste 50 de ani de carieră, în care cântecul său a fost leagăn al culturii populare românești”.

Catena a fost Sponsor Gold al evenimentului.

Realizator: Alexandra Munteanu


Editor: Stanislav Pescu