Cezar Ouatu, in concert la Sala Radio

Cezar Ouatu nu este numai castigatorul selectiei nationale Eurovision, ci si un artist cu o cariera impresionanta care cuprinde multe premii internationale la concursuri de prestigiu.

CATENA este sponsor al EUROVISION ROMANIA 2013

Invitat al unei seri speciale pe scena Salii Radio, contratenorul roman ne prezinta, alaturi de Orchestra de Camera Radio dirijata de Gabriel Bebeselea, o exceptionala demonstratie de virtuozitate cu cele mai frumoase arii si uverturi din operele lui Georg Friedrich Händel. Astfel, am avut bucuria sa acultam cele mai frumoase arii baroce semnate de marele compozitor – “Giulio Cesare”, “Flavio”, “Rinaldo”, “Alcina”, “Ariodante”, “Partenope”. Numit dirijor principal al Operei Nationale Romane Iasi in 201, Gabriel Bebeselea este cel mai tanar muzician din Romania care a ocupat o astfel de pozitie.

Cariera internationala l-a purtat pe Cezar Ouatu pe scene europene importante, fiind solicitat sa evolueze alaturi de cele mai mari nume ale scenei internationale. Urmatoarele sale proiecte pentru perioada 2013 – 2014 includ roluri si concerte atat in Europa cat si in SUA, un concert la Moscova alaturi de soprana Angela Gheorghiu si inregistrarea discografica in prima premiera mondiala a operei “La clemeza di Tito” de Gluck pentru Casa de Discuri “Sony Classics”.

Acest material va este oferit de Catena

Realizator: Oana Georgescu