Constanța, gazda circuitului mondial de baschet 3X3

Timp de cinci zile de baschet trei la trei la cel mai înalt nivel, arena impresionantă construită la City Park Mall din Constanța a fost neîncăpătoare.

Cele mai bune 32 de echipe de baschet trei la trei din lume, 24 la tineret şi 8 la feminin senioare au facut senzatie în arena construită la City Park Mall. Canada a fost marea campioană, câștigând detașat FIBA3X3 Women's Series 2022. Promovarea oraşului Constanţa prin intermediul evenimentelor sportive face parte din strategia de dezvoltare a tânărului club CSM Constanţa iar faptul că am reuşit să obţinem organizarea unui astfel de eveniment extrem de important ne onorează. Am fost pentru cinci zile capitala baschetului 3×3 la nivel mondial iar reacțiile venite de la sportivi și delegați au fost extraordinare”, a declarat Andrei Talpeş, preşedintele CSM Constanţa. Finala circuitului național de baschet 3×3 a fost organizata de CSM Constanța cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța.

Catena a fost onorată să se implice în sprijinirea acestui eveniment sportiv, fiind deja cunoscut faptul că, unul dintre obiectivele principale fixate de farmaciile Catena este de a promova sănătatea prin practicarea sportului.