Eli Laslean, culorile primaverii

Designer de succes pe scena modei romanesti, Eli Laslean este cunoscuta de mai bine de douazeci de ani femeilor romance. Apreciata si iubita pentru grija cu care imbraca femeia, Eli Laslean este si alegerea Primei Doamne, Carmen Iohannis, cand vine vorba de tinute de inalta clasa ce pot fi purtate cu mandrie in vizitele sau la receptiile oficiale unde il insoteste pe Presedintele Romaniei.

Rochiile pastelate create pentru Carmen Iohannis au atras din nou atentia asupra creatoarei Eli Laslean, care de-a lungul anilor a imbracat din cap pana-n picioare multe dintre frumoasele vedete ale Romaniei.

Primavara by Ellis

Culori si texturi potrivite primului anotimp din an, neaparat un strop de catifea, violet (culoarea anului), rochii cu broderii si dantele, tinute de cocktail, poncho-uri delicate, deux-piece-uri elegante de zi cu zi, rochii de seara spectaculoase, cu un design simplu sau cu linii mai indraznete, pe toate vi le ofera designerul Eli Laslean.
Care ne aminteste si in aceasta primavara de cuvintele lui Yves Saint Laurent, care ne invata ca mai importanta decat rochia este femeia care o poarta.
Realizatori: Mihaela Moldoveanu
Oana Georgescu
Foto: Ovidiu Stefan si Ellis Luxury