Naturalis, doua trofee la Gala Votat Produsul Anului 2018

Premiile Votat Produsul Anului® - Consumatorii premiaza inovatia au fost decernate in cadrul unei Gale ce s-a aflat la a IX-a editie in Romania si in cadrul careia 29 de produse au castigat votul consumatorilor si dreptul de a folosi eticheta Votat Produsul Anului® pe ambalaj si in toate materialele de comunicare, timp de 12 luni, incepand cu luna mai. Printre ele s-au aflat si gama de produse Naturalis Efervescente, respectiv Naturalis ArtroSuport Forte (FILDAS Trading), la doua categorii distincte.

Votul consumatorilor a desemnat castigatorii competitiei Votat Produsul Anului® 2018.

Produsul anului este cea mai importanta competitie a bunurilor de larg consum din lume, infiintata in Franta in 1987, competitia functioneaza in 40 de tari. In Romania, Produsul Anului este reprezentat de agentia Media Concept Store, care coordoneaza si gestioneaza activitatile intregului proiect, sub licenta Product of the Year Worldwide, Bruxelles, Belgia, detinatorul marcii si conceptului Produsul Anului. Scopul organzarii unei asemnea competitii este acela de a fi un ghid pentru cele mai bune produse de pe piata si producatorii lor, recompensand inovatia.

La eveniment a fost prezent si Philippe Gelder, Founder & Chairman, Voted Product of the Year Worldwide

Doua Trofee au recompensat cu mult-ravnitul trofeu, gama produselor Naturalis de la Fildas Trading si anume: Naturalis Efervescente (Fildas Trading) la categoria Suplimente alimentare Vitamine si Minerale si Naturalis ArtroSuport Forte la categoria Suplimente alimentare Osteo-articulare. Premiile au fost inmanate Smarandei Cirlan – specialist marketing Naturalis – suplimente alimentare, compania Fildas Trading fiind reprezentata si de Sorin Chirculescu – manager marketing si Cristina Ionescu – specialist marketing.

Produsul Anului este un concept international care premiaza produsele inovative, activand in prezent in peste 40 de tari. In Romania, marca Votat Produsul Anului® este inregistrata la OSIM din 2008, se afla la a noua editie si este reprezentata de catre agentia de comunicare Media Concept Store, care coordoneaza si gestioneaza activitatile intregului proiect. Studiul a fost realizat online, pe 29 de categorii, de Exact Business Solution, pe un esantion de 7100 de consumatori romani, reprezentativ pentru populatia din mediul urban cu varsta cuprinsa intre 18 si 54 de ani, utilizatori de internet. Eroarea maxima de esantionare este +/-1.2%. Studiul a avut loc in perioada 16 aprilie – 21 mai 2018. Criteriile de selectie au fost: inovatie, atractivitate, satisfactie. Produsele castigatoare au fost votate, de catre consumatori, dintre produsele inscrise in competitie. In studiu se pot inscrie toate produsele de larg consum care au avut o inovatie in ultimele 18 luni pana la data startului competitiei. Asistam an de an la o diversificare a nevoilor consumatorilor, iar editia din acest an este si ea aliniata acestei realitati, astfel primind titlul Votat Produsul Anului® produse inovative din diferite zone: alimentatie, bauturi, intretinerea locuintei, ingrijire personala, bricolaj, pharma sau banking. Totodata, cu fiecare editie incercam sa expunem competitia unor noi industrii, iar in 2018 ne-am indreptat si catre zona de bricolaj – a declarat Mihaela Paduraru, Country Manager Produsul Anului Romania.

Despre NATURALIS

In contextul in care cele mai multe boli ale omului modern (obezitate, diabet, boli cardiovasculare etc.) au la baza o alimentatie si un stil de viata dezechilibrate, produsele Naturalis au aparut ca o solutie naturala pentru o viata sanatoasa si echilibrata, oferind o gama larga de suplimente nutritive pentru prevenirea si tratarea diverselor afectiuni, dar si o gama de produse cosmetice. De 13 ani, Naturalis este un brand al carui concept poate fi vazut ca o invitatie de a descoperi modul cu care natura iti ofera solutii pentru o viata sanatoasa, in armonie cu mediul inconjurator. Suplimentele nutritive Naturalis reprezinta surse concentrate de micronutrienti, ce contribuie la buna calitate a vietii individului, suplinind lipsa substantelor nutritive din alimentatia zilnica si raspunzand unor nevoi specifice omului modern – de la pierderea in greutate si intarirea sistemului imunitar la sanatatea sistemului cardiovascular, a celui hepato-biliar ori a celui digestiv.

Despre produsele premiate

Naturalis Efervescente reprezinta o gama noua de produse care ofera nutrienti atent selectionati in formule optim dozate, pentru o asimilare rapida in organism. Au fost dezvoltate 5 formule echlibrate si eficiente pentru mentinerea unui organism sanatos si plin de energie, sunt usor de administrat si au un gust delicios. Produsele Naturalis Efervescente nu contin lactoza, alergeni, gluten sau zahar si sunt fabricate in acord cu standardele farmaceutice de calitate GMP.

ArtroSuport Forte este un supliment alimentar creat special pentru pacientii care au nevoie de protectia sistemului osteo-articular, stimularea circulatiei periferice si stimularea activitatii cerebrale. Formula 2 in 1 reuneste 4 ingrediente folosite cu succes in tratamentul afectiunilor osteo-articulare (Sulfat de Glucozamina, MSM, Sulfat de Condroitina, extract de Boswellia serrata), impreuna cu extractul standardizat de GinkgoBiloba, recunoscut in lumea medicala drept tonic al circulatiei sangvine si cerebrale.

Realizator: Oana Georgescu
Editor: Stanisalv Pescu
Foto: Cristina Ardelean