Refresh de… vedeta

De obicei primavara vine peste noi cu entuziasm si dorinta de innoire. Fiecare face ce poate pentru a-si trai renasterea sub razele mult-ravnite ale soarelui. Florile sunt in explozie, mugurii rad pe ramuri, parcurile trepideaza iar vedetele isi dau refresh. Le-am urmarit pe unele vedete intr-o zi de rasfat la SPA.Chiar si jurnalistele veterane s-au lasat paparazzate: Tatiana Solomon si Oana Georgescu. Asta doar ca sa poata afla secretele si tendintele in materie de frumusete in anul 2016.
Intalnirea cu Didier Leroy este un lux de care ne grabim sa profitam si noi.
DIDIER LEROY, trainer international Academie de Beaute Soskin, Paris: Tendintele 2016 sunt aproape aceleasi pentru toata Europa de Sud, vizand in special preventia impotriva efectelor soarelui, care a devenit foarte importanta. De aceea cea mai mare parte a cremelor de zi au si protectie solara. In 2016 exista si tendinta de a dezvolta preventia. Asta inseamna ca incepand cu 30 – 35 de ani, femeile observa ca pielea lor trebuie sa fie protejata de razele soarelui, de stresul vietii cotidiene. In 2016 am pus la punct si am lansat produsele destinate conturului de ochi. Un peeling profesional facut in centre de infrumusetare, un peeling care trateaza cele trei probleme ale ochiului: ridurile, cearcanele si umflaturile.
Convinse de miracol, Nico si Andra Matei au incercat pe pielea lor ultimele tratamente faciale.
Nico si Andra se indreapta catre un eveniment monden, asa ca nu pot pleca fara sa poposeasca pe scaunele hair-stilistilor Ema si Gokkan.

ASCHIA NU SARE DEPARTE DE TRUNCHI

Mai ales cand e vorba de frumusete.
Alexandra Matei, fiica lui NICO, stie ce inseamna un “touche” de specialist care sa-i modeleze parul. De aceea s-a lasat pe mana Emei. Si mana ei este magica. Un New Look in prag de primavara insorita inseamna incredere,bucurie, sansa.

CUM E TURCUL, SI PISTOLUL !

Iar pistolul lui trage direct la tinta. Mai ales atunci cand e vorba de vedete.
Intr-o zona “in” de pe Soseaua Nordului, am descoperit, cu cateva luni in urma, un touché de clasa al unui hair stilist cu aspect usor exotic. Se numeste Gokkan. Gokkan e turc si e maestru.
Parul tau, de orice forma, lungime si culoare ar fi, capata calitatea de “vedeta” chiar atunci cand tu nu esti. Tratamente spectaculoase, nuante in trend, tunsori pe val, coafuri excentrice sau dedicate, Gokkan le executa fara sa clipeasca. De fapt, Gokkan nu prea vorbeste, nu prea intreaba, nu face conversatie de salon de complezenta, nu incearca sa fie simpatic. Gokkan te priveste si te “ lucreaza” cu calm, cu precizie, cu stiinta si cu fantezie.
Nico este una dintre vedetele care s-au lasat pe aceste maini talentate fara sa conditioneze.
Rezultatul a fost spectaculos. Daca aveti nevoie de un stilist profesionist de prima Liga, acesta este GOKKAN. Cautati-l.Nu va trebuie decat o programare ca sa va convingeti.
Surprinzator sau nu, ne intalnim aici si cu vedete masculine ale show-bizzului romanesc.Flavius Buzila, de la trupa Hara, pare in forma maxima.
Si uite-asa, cu incredere si curaj, putem pasi, doamnelor, cu toate, catre o noua primavara.
REALIZATOR CORINA VOICU
OPERATOR SILVIU CRANGUREANU
EDITOR STANISLAV PESCU
SURSA WWW.FARMACIATA.RO