Scoala succesului – Tabara de Vara Catena, Eforie Sud 2014

Timp de aproape patru luni, statiunea Eforie Sud gazduieste Scoala de Vara CATENA, un proiect la care participa farmacisti si asistenti ai farmaciilor CATENA din toate orasele tarii. Acest proiect de succes demarat in 2013 devine o traditie si va continua cu siguranta si anul viitor.

Cursuri de management, miscare in aer liber si alimentatie sanatoasa

Acestea reprezinta practic cheia succesului Scolii de Vara CATENA care se deruleaza pentru fiecare serie noua timp de o saptamana dupa un program special ce trebuie respectat.

Acesta a fost creat cu ajutorul specialistilor si este sustinut de traineri valorosi, cu experienta in domeniu. Irina Stancu si Vasile Lazarescu de la Ability Traning si Mihai Maties de la Mastermind Communications sustin seria de cursuri Managementul relatiei cu clientul si Customer Experience Management.

Totodata reprezentantele farmaciilor CATENA participa zilnic la cate trei programe intense de pregatire fizica sub coordonarea lui Vlad Matasa (Boot Camp Romania) si a antrenorilor echipei sale. Organizatorii au alcatuit si un meniu zilnic cu un continut caloric minim necesar unei zile, bazat in prinicipal pe fructe, lactate, proteine. Un regim aflat la baza unei alimentatii sanatoase pe care oricine ar trebui sa il includa in viata de zi cu zi.

Cheia succesului

Zilnic, cursurile alterneaza cu sedintele de antrenament si miscare in aer liber care au loc pe plaja, in parcul din centrul staiunii Eforie Sud sau in apa marii.

Comunicarea, spiritul de echipa, punctualitatea, seriozitatea, consecventa, rigurozitatea, concentrarea sunt elemente de care cursantele trebuie sa tina cont, pe care si le insusesc si pe care, cu siguranta le vor respecta de-acum incolo.

La Scoala de Vara CATENA, ele invata lucruri noi, afla noi modalitati de gestionare a timpului liber si au ocazia sa isi impartaseasca experienta dobandita zi de zi in lucrul si interactiunea cu clientii farmaciilor CATENA.

Important este ca ele sa respecte in continuare tot ceea ce au invatat in Scoala de Vara CATENA. Sunt elemente ale succesului pe care il pot avea in profesia de farmacist, dar si in calitatea de reprezentant al unuia dintre cele mai de succes brand-uri romanesti.

Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu