Copiii si magia muzicii la Zilele Bucurestiului

In cadrul ZILELOR BUCURESTIULUI, spectacolul de muzica si balet Copiii si magia muzicii a marcat inaugurarea oficiala a Salii Giulesti a OPEREI COMICE PENTRU COPII, dar si debutul stagiunii 2011-2012.

Colaborator apropiat al OPEREI COMICE, marea actrita Stela Popescu, a tinut sa fie prezenta la acest eveniment cu totul special care reprezinta si o recunoastere a succeselor incontestabile obtinute pretutindeni de trupa de artisti si de membrii intregii echipe conduse de directorul fondator Smaranda Oteanu-Bunea. Programul artistic a cuprins fragmente din baletul MIRANDOLINA (regia si coregrafia Mihai Babuska), inclus in repertoriul actualei stagiuni, dar si arii celebre din opere, operete, musicaluri, cantonete, momente de dans modern, clasic si contemporan.

Stagiunea 2011 – 2012 a OPEREI COMICE PENTRU COPII a debutat cu musicalul Scufita Rosie, in regia Stelei Popescu. Vor urma premiera baletului de buzunar Cenusareasa, musicalul Barbierul din Sevilla, baletul de buzunar Papusile Mesterului Coppelius, musicalul Farmacistul, premiera baletului de buzunar Competitia, musicalul Piatra din casa si o noua premiera (musicalul Peter Pan), programata pentru lunile mai si iunie 2012.

Oana Georgescu
Foto: Lucian Curelariu