Stela Popescu, din nou regizor de muzical!

Musicalul Diamantul si gasca este cea mai noua premiera a actualei stagiuni a Operei Comice pentru Copii. Sala Mare de la Giulesti devine neincapatoare la fiecare reprezentatie a acestui musical de Roman Vlad, dupa povestirea lui Sir Arthur Conan Doyle, a carui regie este semnata de marea actrita Stela Popescu, asistent fiind solistul Vali Racoveanu. Colaborator permanent al bine-cunoscutei instututii de cultura (unde are roluri memorabile precum acelea din Coana Chirita sau Piatra din casa!), Stela Popescu a mai regizat (alaturi de alte spectacole de muzica si dans) si musicalul Scufita Rosie.

Scenografia apartine directorului artistic Viorica Petrovici, nominalizata la premiile César 2012 pentru costumele realizate pentru filmul artistic Insula femeilor de Radu Mihaileanu. Moderatorul spectacolului este Smaranda Oteanu Bunea, director fondator al Operei Comice pentru Copii, care pana in prezent a fost laureata in tara si in strainatate cu 15 premii internationale si 19 premii nationale. Coregrafia este semnata de Sorina Tiron.

Spectacolele Operei Comice pentru Copii sunt programate in fiecare zi de luni si marti, de la orele 11.00 si 13.00, iar vinerea de la ora 19.

Text si foto: Oana Georgescu