DTO Rally Team, echipă susţinută de Catena, în formație completă la Raliul Perla Harghitei 2021

Campionatul Național de Raliuri 2021 continuă în zilele de 7 și 8 mai cu o nouă cursă: Raliul Perla Harghitei, etapa a III-a, la startul căreia se vor alinia şi membrii DTO Rally Team, vicecampioana națională en titre, echipă susţinută de Catena.


Cristi Dolofan își începe oficial sezonul la bordul ”Citroen”-ului C3 Rally2, alături de Traian Pavel, team manager-ul echipei având un rol dublu la Odorheiu Secuiesc.

Pilotul piteștean se simte pregătit pentru cursa din weekend și își propune un rezultat în vârful clasamentului general pe probele pe care se simte excelent.

„Abia aștept să iau startul și sunt bucuros să mă întorc la Harghita. Deși timpul nu mi-a permis să fac teste pe traseu, sunt sigur că vom avea un ritm bun pe probe și sper la un rezultat foarte bun. Sunt pregătit de noul sezon!” – a spus Cristi Dolofan.

Echipajul Eugen Cărăgui și Robert Fus continuă cu noua mașină de concurs, un ”Peugeot 208” R5 (clasa RC2), iar Bogdan Năstase va porni în cursă, de data aceasta, alături de Mihai Căpeț la bordul unui ”Mitsubishi Lancer” EVO IX (clasa 11). La Tess Rally Brașov, soții Bogdan și Delia Năstase au adus puncte prețioase echipei, clasându-se pe locul II la categoria lor.

„Sunt încântat de concurența mare de la clasa 11. Va fi o cursă pe cinste, cu lupte strânse pentru victorie, exact așa cum îmi place mie, cu mașini de top și piloți foarte valoroși și rapizi, la start. Vom da totul pe traseu deoarece ne dorim, evident, victoria. Îmi place acest rally unde mă simt foarte bine pe probele speciale” – a spus Bogdan Năstase.

Desfășurat pe „asfaltul” din jurul orașului Odorheiul Secuiesc, Raliul Perla Harghitei a devenit celebru pentru cele 12 probe speciale spectaculoase și cu grad mare de dificultate, dar și pentru primirea călduroasă pe care localnicii o fac concurenților.

„Probele îmi plac foarte mult la Harghita, în special Lueta, și mă bucur de fiecare dată când revenim aici. Obiectivul nostru rămâne același, să creștem viteza cu noul 208 R5, să câștigăm încredere în noi și în mașină și să ne bucurăm de traseul de concurs superb” – a declarat Eugen Cărăgui.

Cu peste 112 kilometri cronometrați în care piloții și copiloții se vor lupta cu secundele, competiția se anunță una spectaculoasă, cu dueluri strânse între cele 84 de echipaje înscrise a start.

Și în sezonul 2021, grupul Fildas-Catena este alături de echipajele DTO Rally Team care vor continua lupta pentru titlul de campioni la următoarele etape ale CNR: Raliul Maramureșului, Raliul Argeșului, Raliul Bacăului, Raliul Sibiului, Raliul Iașului, Raliul Clujului și Raliul Bucovinei.

CATENA susține campionii!