Echipa de fotbal CATENA Racing Team, campioana turului Campionatului Companiilor 2021 – 2022!

La final de an, echipa de fotbal CATENA Racing Team a devenit campioana turului sezonului 2021 - 2022 în Prima Ligă a Campionatului Companiilor, o competiţie de tradiţie, foarte disputată, la care sunt înscrise cele mai bune 12 echipe de fotbal ale marilor companii: CATENA Racing Team, Ericsson, Hidroconstrucţia, ING, Lindab, Mega Image, Mobexpert, PepsiCO, RCS&RDS, Rinf Tech, Alexandria-STB SA şi Rompetrol.

În perioada 20 septembrie – 20 decembrie 2021 s-a desfăşurat turul Campionatului, care a însumat 11 etape şi la capătul cărora Catena Racing Team a reușit să se claseze pe primul loc, obținând 10 victorii şi având o singură înfrângere!

Campioana turului, CATENA Racing Team a dovedit că este cea mai bună echipă din campionat, având cel mai bun atac – a înscris 63 goluri! – şi cea mai bună apărare, primind doar 22 goluri. Chiar şi în clasamentul provizoriu al golgheterilor, redutabila echipă s-a remarcat prin Mihai Cană, care a marcat până acum 15 goluri și care momentan se află pe locul III în clasament.

Cea de-a 13-a ediție a Campionatului Companiilor se desfășoară în perioada septembrie 2021 – iunie 2022, în sistem ligă, pe parcursul a 22 etape. Returul Campionatului va debuta la sfârşitul februarie 2022.

Iată care a fost componența lotului antrenat de Virgil Bejenaru: Marius Aranghel, Mihai Cană, Silviu Costache, Victor Ezaru, Adrian Cruceană, Tănase Muşat, Gabriel Micu, Alexandru Nechita, Mircea Popa, Mihai Prodan, Nicolae Tălpeanu, Mihai Tătar, Ionuţ Tutunaru, Andrei Vlăsceanu şi Dragoş Zaharia. Team Manager este Ovidiu Gorcea.

Rezultatele înregistrate în cele 11 etape:

CATENA Racing Team – ING 7-2

CATENA Racing Team – PepsiCO 3-1

CATENA Racing Team – RCS&RDS 3-1

CATENA Racing Team – Ericsson 12-2

CATENA Racing Team – Alexandria-STB 4-7

CATENA Racing Team – Lindab 7-1

CATENA Racing Team – Mega Image 5-0

CATENA Racing Team – Hidroconstructia 7-2

CATENA Racing Team – Rinf Tech 8-3

CATENA Racing Team – Mobexpert 4-1

CATENA Racing Team – Rompetrol 3-2

„Vreau să felicit echipa pentru rezultatele deosebite pe care le-a înregistrat în acest tur de campionat, acest loc întâi fiind răsplata pentru munca, efortul şi implicarea totală de care au dat dovadă atât jucatorii, cât și antrenorul şi staff-ul echipei” – a declarat Daniel Marin, Vicepreședinte CATENA Racing Team și Director Financiar Fildas-Catena Grup. „Îmi doresc să ne păstrăm locul 1 până la sfârşitul campionatului, iar jocul nostru să continue să crească din punct de vedere calitativ, astfel încât, la final, să culegem laurii supremi. Doresc să mulţumesc pentru sprijinul acordat conducerii grupului Fildas-Catena şi le promitem că steagul CATENA Racing Team va fi din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, iar echipa va deveni Campioana Companiilor 2021 – 2022!”.

Organizația Națională LIGA COMPANIILOR este membru exclusiv în România al Forului European de Fotbal pentru Companii (EFBLU), organism independent înființat în 2006 în Polonia, la Cracovia. Are sediul central în București și filiale în mai multe orașe din România şi și-a început activitatea în 2008, punând accent pe competițiile de fotbal pe teren redus, pentru amatori.

În toamna anului trecut, echipa de fotbal CATENA Racing Team s-a aflat în topul Euro Business Cup 2021, cea mai importantă competiție corporatistă de fotbal pentru companii din Europa. Participarea în premieră a echipei s-a încheiat cu un rezultat notabil pentru reprezentanţii celui mai numeros şi cel mai titrat club polisportiv al unei companii din România. Pe lângă un rezultat foarte bun al echipei – locul IV în clasamentul general -, Mihai Cană, jucător al CATENA Racing Team, a cucerit titlul de golgheter al competiției, cu 10 goluri înscrise! La turneul organizat în Antalya, Turcia, sub egida Federaţiei Europene de Minifotbal – European Minifootball Federation (E.M.F.) au participat 22 de echipe din 9 țări: România, Turcia, Rusia, Marea Britanie, Republica Moldova, Ucraina, Kazakhstan, Slovacia, Ungaria. CATENA Racing Team a obținut dreptul de a participa în premieră la această competiție de mare anvergură, datorită clasării pe podiumul Campionatului Național al Firmelor și Instituțiilor, organizat de Federația de Minifotbal din România.

Cu un palmares impresionant, reprezentativa de fotbal CATENA Racing Team a cucerit în anul 2021 locul I la Cupa Companiilor și locul I la Brașov Corporate Games, titlul de vicecampioană a Ligii PRO din cadrul Ligii Companiilor și locul III la Campionatul Național al Firmelor şi Instituțiilor.

Felicitări echipei CATENA Racing Team pentru rezultatele obținute și pentru efortul și dăruirea dovedite cu ocazia fiecărui meci disputat!

CATENA SUSŢINE CAMPIONII!