“Minunita si Vrajitoarea” la Opera Comica pentru Copii din Bucuresti

Activitatea, turneele, premierele si, in special, premiile si trofeele obtinute in tara si peste hotare sunt practic de necuprins, dar cel mai important este faptul ca Opera Comica pentru Copii si-a castigat audienta si dragostea celor mai exigenti spectatori.

In aceasta stagiune Opera Comica pentru Copii ii invita pe micii melomani la Sala Mica a Palatului National al Copiilor, in fiecare luni si marti, la orele 14.00 si 16.00 (cu exceptia perioadelor de turneu), unde pot fi aplaudate capodopere ale literaturii romanesti si universale, tinerele vedete ale scenei lirice, cunoscuti dansatori, balerini, dirijori, regizori sau coregrafi.

Dupa zecile de reprezentatii pe care le-au sustinut de la inceputul anului la Sala Mica a Palatului National al Copiilor cu Baletul de Buzunar “Minunita si Vrajitoarea”, in regia si coregrafia binecunoscutului balerin Mihai Babuska, trupa Operei Comice pentru Copii se va afla in aceasta perioada intr-un turneu in Egipt.

Despre bucuria copiilor la reprezentatiile spectacolului “Minunita si Vrajitoarea”, doamna Smaranda Oteanu-Bunea ne-a povestit: “Aplauda la partituri de Bach si Mozart, nume de care ei nu au auzit niciodata, ba chiar si-i fac… prieteni, asa cum se intampla si cu artistii de pe scena care comunica mereu cu micutii spectatori. Iar copii iti multumesc in felul lor ca te-ai gandit la ei si ca le poti dezvalui de fiecare data, cu fiecare reprezentatie o Tara a Minunilor”.

Opera Comica pentru Copii va invita sa intrati pe site-ul
www.operacomica.ro.