ATMOSPHERE Fashion by Marina Dina

Deschiderea oficiala a Athenaeum Café, aflata chiar in spatele Ateneului Roman, a culminat cu o prezentare de moda marca Atmosphere Fashion by Marina Dina. Cea mai noua colectie de sezon a fost prezentata pe covorul rosu de cele mai in voga manechine ale momentului. Rochiile vaporoase, materialele cu imprimeuri diafane, taieturile asimetrice, accesoriile si multa culoare au fost atuurile acestei colectii de sezon, o combinatie perfecta de senzualitate feminina.

Vedeta prezentarii a fost manechinul international Stefania Udrea, intre timp devenita cantareata, sub pseudonimul Lally. Artista a revenit in modellingul romanesc dupa o absenta indelungata. “Mi-e dor de modelling! Dintre toti designerii romani cu care am lucrat, am ramas cu o pasiune pentru Bote. Cu el m-am inteles, am colaborat cel mai bine si i-am purtat cu mandrie toate creatiile” – spunea Stefania despre singurul designer pentru care a defilat in Romania. Ea a locuit la Paris si New York, unde a defilat pentru Escada si Gucci.

A studiat naiul cu maestrul Gheorghe Zamfir si pianul, a studiat canto cu Crina Mardare si are la activ doua piese – Paradise si Just for you. Gazda desavarsita a evenimentului a fost Denisa Nechifor, care i-a invitat pe cei prezenti sa experimenteze atmosfera glamour a unei seri de neuitat. Printre cei prezenti la acest eveniment s-au mai aflat Deea si Dinu Maxxer, Hevito, cantaretul de origine dominicana nascut la Punta Cana, cea mai noua si exotica aparitie din industria muzicala romaneasca (a lansat recent primul single, intitulat Mueve tu cuerpo), Leta Ilie, Oana Lis, Andrei Nourescu, Andreea Tivadar sau Carmen Negoita.

Oana Georgescu
Foto: DNB PR&Events