Summer Fashion Gala 2023 ”Colors and the city”

Alin Gălățescu și Cosmina Păsărin au fost amfitrioni ai celei de-a VII-a ediții a SUMMER FASHION GALA 2023, eveniment etalon în industria modei din România. Găzduit de arena din Veranda Mall, fashion-show-ul desfășurat sub un concept nou și captivant intitulat, ”Colors and the city”.

Colecțile ”Retro Future Babe” au fost semnate de Alina Ceușan, Anna Roman Belher, Mary Sten, Ramona Cojocaru și Raluca Soare, nume sonore din industria modei. ”Fiecare colecție aduce cu sine unicitatea și viziunea distinctă a creatorilor săi și promovează un mixt ancorat cerințelor actuale. Prin conceptul <Colors and the city>, ediția din 2023 a propus o abordare revigorantă, care s-a concentrat pe aducerea unei explozii de culoare și energie în viața oamenilor prin intermediul unor piese vestimentare vibrante” – spunea analistul de modă Alin Gălățescu, inițiator al acestui proiect organizat în colaborare cu Manifesto Agency. ”Fiecare colecție a adus cu sine unicitatea și viziunea distinctă a creatorilor săi și a promovat un mixt ancorat cerințelor actuale. Gala din acest an a reprezentat o incursiune în lumea culorilor vibrante și o invitație la explorarea diversității și a conceptului de versatilitate în modă„.

Fiecare ediție a SUMMER FASHION GALA reprezintă momentul mult așteptat al pasionaților de modă, devenind un etalon în domeniu, reușind să impresioneze publicul prin eleganță și autenticitate. Inițiat în 2015 de către Manifesto Agency și Alin Gălățescu, evenimentul le oferă, atât designerilor, cât și brandurilor locale și internaționale de prestigiu, ocazia de a-și exprima creativitatea și a-și prezenta colecțiile vestimentare într-un cadru special în fața unui public numeros și cunoscător.

Fiecare detaliu, de la prezența celor mai influente persoane din domeniul social-media, show-biz, mass-media, industriilor creative și fashion, până la decor, culori, lumini și muzică a fost atent gândit pentru a crea o experiență memorabilă și plină de inspirație.

SUMMER FASHION GALA face parte din conceptul All Seasons Fashion Gala și reprezintă un cumul de evenimente de modă multibrand, organizate în locații atipice.

Realizator: Oana Georgescu

Editor: Stanislav Pescu

Foto: Summer Fashion Gala