Aventura in Terra Park

Nu stiti unde sa iesiti in minivacanta de sarbatori? Sporturile de iarna nu va atrag spre munte? Si, la drept vorbind, nici vremea nu ajuta cu ninsori aceste sporturi? O optiune ar fi sa mergeti la Terra Park – cel mai nou si mai mare parc de distractii din Romania, deschis in Bucuresti. Aventura familiei fiecaruia dintre noi, chiar daca ne referim la copii de numai 3 ani, la adolescenti de 17 ani sau la adulti in toata firea, poate incepe aici.

Poate ca nu e chiar Praterul din Viena sau Tivoli Gardens din Danemarca, dar cu siguranta oferta de distractii este una incitanta. Pe cei 30.000 mp se afla circa 29 de atractii dintre care 16 afara, iar restul in interior, fiecare avand nume sugestive si incercand sa aminteasca de o anumita zona geografica a globului.

Astfel, o calatorie prin Terra Park inseamna nu doar aventura si distractie, ci si o calatorie in jurul lumii. Italia este reprezentata de CARUSELUL CIRCUS MAXIMUS, Ciadul de ROATA CINCI SAPTAMANI IN BALON, China de DRAGON, Germania de ROATA BRANDENBURG, Marocul de CESTILE MAGREBIENE etc.

Aventurile extreme, cu adrenalina, tipete si inima cat un purice (pardon! am vrut sa zic cu inima tare) vin din SUA cu asa-numitul WILLIS TOWER, din Egipt cu NAVA KHUFU, din Insula Pastelui cu CIOCANUL MOAI, iar Mexicul e reprezentat de TOLTEC PENDULA, o masinarie care face sa iti “penduleze” intreaga fiinta mult timp dupa ce te-ai dat jos din ea. In curand acestor minunatii li se va adauga si ROLLER COASTER, cel mai mare din Romania, promit dezvoltatorii parcului.