Aviatorii lui Catalin Botezatu

Seria evenimentelor estivale ”la inaltime” organizate in Bucuresti pe terasa de 3.400 de mp a unui Mall a fost inaugurata cu o prezentare semnata Catalin Botezatu. Designerul a pus in scena déjà celebra sa colectie ”Aviator”, una dintre cele mai de succes colectii ale sale. Manechini celebri si top-modele, fete si baieti, au defilat pe podiumul special amenajat pe cea mai inalta plaja din Bucuresti, dand astfel tonul celor mai tari petreceri din Capitala.

Atsfel, la Sun Sensations Beach Club, pe nispul fin, printre baldachine si superbe ”water mirror”, au defilat in acordul muzicii anilor ’30-’40, amintind prin tinutele vestimentare si accesoriile deosebite de perioada celui de-al doilea Razboi Mondial care isi avea ea farmecul ei. Prin povestile de iubire «in uniforma» de… AVIATOR.

Aceasta colectie a fost prezentata in premiera in zona Terminalului Plecari de pe Aeroportul International “Henri Coanda” din Bucuresti, atunci cand Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a sarbatorit Ziua Femeii.

Oana Georgescu