Bucharest Fashion Week 2014 – Colectii romanesti

In cele trei seri memorabile dedicate în totalitate modei și modellingului, artei vestimentare și a creațiilor inedite și inspiraționale, cei mai cunoscuți designeri români s-au reunit sub egida Fashion Week, pentru a oferi publicului un spectacol de modă unic

Ana Radu

Vă invităm în lumea dulciurilor! Prima colecţie de costume de baie semnată Ana Radu şi prezentată în debutul celei de-a XX-a ediţii a Bucharest Fashion Week, s-a numit Candy. Printurile regăsite în colecţie sunt printuri digitale, unicate, semnate Ana Radu.

Bianca Macinic

Creaţiile pe care Bianca Măcinic le-a prezentat în cadrul Bucharest Fashion Week se adresează femeii puternice insa cu un spirit blând şi suav. Colecţia semnată de designerul Bianca Măcinic vorbeşte despre un vis efemer, despre o frumuseţe boemă, angelică.

Adriana Agostini

Colecţia semnată de Adriana Agostini se află la răscrucea dintre două lumi: o lume goth şi vintage intersectată cu o lume jucăuşă, îmbrăţişată de tineri. Ţinutele create de Adriana Agostini se adresează doamnelor şi cu personalităţi complexe care prin atitudine scot în relief femininatea, dar în acelaşi timp se adresează şi domnilor care îşi doresc lângă ei o femeie puternică şi cu atitudine.

Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu.