Bucharest Fashion Week

La cea de-a XXII-a editie a Bucharest Fashion Week au fost prezenti peste 30 de designeri romani si straini. Acestia si-au prezentat cele mai noi creatii in cadrul unuia dintre cele mai grandioase festivaluri de moda din Romania, devenit deja traditie si gazduit de Ambasad’Or Events, Otopeni. Bucharest Fashion Week este un eveniment independent al carui obiectiv principal este acela de a promova industria modei din Romania.

Designeri romani si straini au lansat colectiile de sezon 2015

In cadrul editiei 2014 a Bucharest Fashion Week, eveniment care s-a desfasurat timp de sase zile si-au prezentat colectiile de primavara-vara si haute-couture pentru anul 2015 creatori de moda din Romania, Italia, Republica Moldova, Spania, Serbia, Polonia, Bulgaria, Malta, Ungaria, Muntenegru. Astfel, au defilat pe podium, in lumina reflectoarelor cele mai noi colectii semnate de designerii Laura Olteanu, Cristiana Maria Purdescu, Marina Micanovic (Serbia), Nikita Rinadi (Republica Moldova), Niki B. (Italia), Georgiana Iordache, Nada Koljensic (Muntenegru), Antony Morato (Italia), Georgette (Rep. Moldova), Iulia Ghenea si Emilia Tudoran (Universitatea Nationala de Arte Bucuresti), Kasta Morrely, Adela Diaconu si Ciprian Vaida sau Liliana Andronic si Sergiu Bechian (Universitatea de Arte si Design Timisoara) s.a.

Bucharest Fashion Week sprijina tinerii designeri romani

Cei mai talentati studenti ai Facultatilor de Moda si Design din Romania au fost prezenti la acest important festival de moda, organizatorii evenimentului dorind sa-si arate sustinerea fata de tinerele talente din industria modei. Castigatorul competitiei dedicate studentilor va avea, ca de fiecare data, ocazia sa isi prezinte colectia in cadrul Bucharest Fashion Week Spring 2015. In acest fel, Bucharest Fashion Week doreste sa ii incurajeze pe tinerii designeri romani sa paseasca increzatori in acest domeniu si ii sustine in fiecare an, oferindu-le posibilitatea de a prezenta publicului colectiile lor de debut si nu numai.
Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros