Colectia Lost in…dreams by Carmen Chereches

Absolventa si Masterand al Universitatii de Arte si Design (UAD) din Cluj-Napoca si finalista a concursului “Arts of Fashion” San Francisco, designerul Carmen Chereches a debutat ofical la Gala Avanpremiere cu colectia „Lost in… dreams”.

Carmen Chereches a prezentat pentru acest sezon tinute vestimentare ce au urmarit intrepatrunderea elementelor lumii reale si cu cea imaginara, cu forme si structuri organice, cu imprimeuri serigrafice, decupaje si structuri tricotate. Carmen Chereches ne propune o calatorie pe taramul viselor, utilizand culorile pamantului intr-un joc de transparente si nervuri, de voaluri, tricotaje si piele decupata ce sugereaza textura frunzelor.

Creatoarea a optat pentru rochii, fuste, bluze si jachete cu print serigraphic si cu gulere supradimensionate. Palariile-clop din fetru, siragurile de frunzulite lucioase si manusile din piele sunt accesoriile care au dat o nota personala colectiei a carei. piesa de rezistenta a fost rochia “maxi” din piele perforata, cu croiala si decupaje asimetrice in zona umerilor.

Acest material va este oferit de Catena

Realizator: Oana Georgescu