Cosmina Englizian

Dupa debutul ca designer de lenjerie intima, Cosmina Englizian s-a remarcat si ca designer de rochii de seara si de mireasa. Designerul intrat in Cartea Recordurilor cu spectaculoasa rochie realizata dintr-un numar impresionant de perle si cristale (peste 55.000 de piese aplicate manual - CRYSTALLIZED TM Swarovski Elements), a lansat Colectia “Eden” by “Cosmina Englizian Couture”.

“Eden”, colectia de primavara-vara 2011 este un tribut adus diversitattii naturii si pasiunii pentru frumos. In aceasta colectie cu peste 40 de rochii din diverse texturi de material: matase, pene, tull si bijuterii din cristale Swarovski, binecunoscuta creatoare a transpus in maniera originala imprimeurile florale si frumusetea naturii in creatii haute-couture.

Gazda evenimentului a fost Nicoleta Vascan. Iar Gina Pistol, Ellie White si actrita Gratiela Teohari au fost cateva dintre “Evele” care au defilat pe podium la lansarea Eden Collection by Cosmina Englizian Couture, alaturi de Diana, fiica creatoarei si de Julie, fiica Danei Savuica. “Am transpus propria mea reprezentare asupra Eden-ului, ca ti concept si m-am…jucat cu elemente simbolice din natura: imprimeuri florale, animal print-uri si degradeuri de apa si am unit totul intr-o colectie complexa si variata” – a declarat Cosmina Englizian care a lucrat la aceste tinute aproape 4 luni, zi de zi.

Acestea, alaturi de toate aplicatiile si accesoriile a fost realizate manual in atelierul Cosmina Englizian Couture.

Oana Georgescu