Diolastilis by Lacramioara Iordachescu

Doua colectii diferite ne sunt prezentate de designerul Casei de Moda Diolastilis, Lacramioara Iordachescu. Colectiile anului 2015, Wild Flowers si Classy apartin unui brand brasovean al carei traditie dateaza din 1994.

Colectia Wild Flowers

Designerul Lacramioara Iordachescu a realizat o colectie, dupa cum ii spune si numele, inspirata din frumusetea naturii. Cu flori 3D realizate manual si aplicate pe voal si dantela, cea mai noua colectie a Casei de Moda Diolastilis a iesit in evidenta prin originalitate si spectaculos. Care este principala caracteristica a tinutelor? Capacitatea de a sublinia personalitatea puternica si eleganta femeii care le imbraca.

Colectia Classy

… cuprinde o serie de modele de rochii de cocktail si de seara extrem de feminine, rafinate si elegante. Ies in evidenta broderiile (cu cristale Swarovski), dantela, voalul, catifeaua, taftaua si matasurile naturale, accesoriile, toate sugerand tinuta perfecta pentru un eveniment special. Tinutele colectiilor mele trebuie sa aiba un design special astfel incat sa ramana in memorie prin inocenta, aspectul diafan, dar suficient de indraznete pentru a evidentia formele feminine – spunea Lacramioara Iordachescu. Ma inspira oamenii, vremea frumoasa si reportajele cu teme marine! Este foarte simplu sa creez cele mai sofisticate tinute de ocazie, pentru care folosesc matasuri naturale, voalul duchese – un gen de tafta cu compozitie de matase, dar si dantele, vedete in acest an, fie ca sunt brodate sau frantuzesti. Asta spune o brasoveanca, indragostita pana peste cap de moda. Daca deja v-ati imaginat rochii de printese, trebuie sa stiti ca nu ati gresit cu nimic! Ele pot deveni realitate in atelierul meu de creatie unde orice model poate prinde contur… Pentru ca nu exista limite ale imaginatiei atunci cand vine vorba de forme, culori si accesorii.
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Oana Georgescu