Dubai Night in Bucharest la BFW 2014

Renumiti designeri si binecunoscute branduri din Romania, Italia si Republica Moldova au urcat pe scena Bucharest Fashion Week 2014 pentru a-si prezenta cele mai noi colectii destinate sezonului primavara – vara.

Una dintre senzatiile celor trei seri ale fashion-show-ului atat de aşteptat a fost prezentarea colecţiei „DIVA” a Soniei Trifan. Intitulata simbolic si mai ales inspirat „Dubai Night in Bucharest”, aceasta colectie de rochii de seara a fost prezentata pe ritmurile muzicii orientale interpretată live de un cantaret din Orient.

Prezentarea a fost deschisa de un moment de dans oriental care a starnit ropote de aplauze si ne-a introdus in atmosfera celor „1001 de nopti”. Dantela, catifeaua, voalul, taftaua elastica, cristalele si accesoriile, dar si superbele modele orientale pictate pe mainile manechinelor voluptoase au fost ingredientele perfecte pentru tinutele special create de Sonia Trifan pentru Bucharest Fashion Week 2014.

Desemnat “Cel mai bun creator de incaltaminte” in 2013, in cadrul Romanian Fashion Awards, brand-ul “Mineli Boutique” a adus la aceasta editie a Bucharest Fashion Week colectia “Spring Break”. O colectie pret-a-porter in care s-au folosit culori vii, de primavera, vedetele fiind tocurile galvanizate cu diferite dimensiuni.

“Ne bucuram sa fim prezenţi la o noua editie a Bucharest Fashion Week, un festival in care designerii consacrati, dar si debutantii dornici de afirmare isi prezinta colectiile. Ca de fiecare data, suntem obligati să ne ridicăm la un nivel superior“, a declarat designerul roman Ionut Glavan, de la “Mineli Boutique”. Pentru colectia “Spring Break” s-au folosit texturi din piele in culori vii si tocuri galvanizate stiletto pe diferite inaltimi si grosimi. Surpriza si mai ales unicitatea au fost printurile diferite aplicate pe… talpa pantofului, in tonul colectiei.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros