Fashion & Life-style FesT 2010

Gala „AVAMPREMIERE” a fost evenimentul care a incheiat cele trei zile de AVANPREMIERE Fashion&Life-style Fest. Dupa ce conferintele, workshopurile si vernisajele au fost coordonatele principale ale acestui eveniment, ultima zi a fost capul de afis tinut de prezentarile celor 10 colectii de primavara-vara 2011 ale celor mai apreciati si inspirati designeri romani ai momentului.

A fost un regal de moda si de life-style care a adus in fata celor prezenti in sala Muzeului National de Arta Contemporana din incinta Palatului Parlamentului veritabile creatii vestimentare nonconformiste, modele si accesorii neconventionale. Un fashion show electrizant (s-a lucrat numai cu lumini directionate manual), de fapt primul show multimedia cu video mapping incorporat de mari dimensiuni.

Astfel, defilarile au fost insotite de proiectii video inedite create de artistele de origine bulgara Mihaela Kavdaska si Dilmana Yordanova. Bianca Popp cu „The Unbearable Lightness of Black”, Anca Ciataras cu „Wonderful Life”, Rhea Costa, Norina Stoica cu „Atemporal 79”, A&S Negulescu cu „Wicked”, Radu Vitalaru cu „ Fish-a-men”, Silvia Serban&Alexandru Nimurad cu „by coincidance”, Cristhelen B cu „Alb”, Iris Serban cu „Human Condition” si Agnes Toma sunt colectiile prezentate la Gala „AVAMPREMIERE”.

Oana Georgescu