Finala Nationala Elite Model Look Romania 2011

Pentru finala Elite Model Look Romania 2011, 25 de tinere au fost selectionate din toata tara pentru a-si disputa la Bucuresti unul dintre cele mai ravnite trofee din lumea modellingului, dar si pentru un loc la finala mondiala, competitie dotata cu premii in valoare de 325.000 de dolari.

In ultimii aproape 30 de ani, Elite organizeaza cel mai prestigios concurs international de modele, concurs la care iau parte mii de tinere cu varsta cuprinsa intre 14 si 22 de ani, din peste 65 de tari. Elite Model Look ofera astfel tinerelor oportunitatea de a-si implini visul de a deveni top-model la cea mai importanta retea de agentii de modele din lume. Acest concurs a descoperit si a lansat, incepand cu anul 1972, „nume” precum Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Tatjana Patitz, Claudia Schiffer, Linda Evangelista, Gisele Bundchen.

Castigatoarea editiei 2011 a concursului Elite Model Look este Vanesa Catanas din Cluj-Napoca si are 17 ani. Vanesa se va alatura altor 64 de finaliste din tot atatea de tari cu ocazia finalei mondiale care se va desfasura la Shanghai, China. Pe locul al doilea s-a situat Raisa Avram (16 ani), in timp ce locul al treilea i-a revenit Mariei Choinska (16 ani). Premiile speciale au fost acordate, in ordine, Raisei Avram (Premiul Schwarzkopf pentru cel mai frumos par), Adelei Coseru (Premiul Il Passo) Ofeliei Hotescu (Premiul Rowenta), Dianei Maria Gheorghe (Premiul Reserved) si Alinei Kalo (Premiul presei).

Oana Georgescu