Flori si fluturi la Bucharest Fashion Week

Designeri din Romania, Italia si Republica Moldova au urcat pe scena Bucharest Fashion Week la cea de-a XX-a editie a celui mai mare festival de moda din tara.

Zeci de vedete, oameni de afaceri şi politicieni au fost prezenti la ediţia de primăvară a BFW. Invitaţii au avut parte de multe surprize: Amadeus, F.Charm feat. Ligia, Rolla Sparks, Muneca au fost doar câteva din formaţiile care au urcat pe scena Bucharest Fashion Week pentru a interpreta cele mai noi melodii ale lor.

Organizat de două ori pe an, cea de-a XX-a ediție a evenimentului aduce în atenția publicului cele mai noi colecții dar ṣi nume consacrate și branduri precum BSB, Mihai Albu, Adriana Bahmuțeanu și reprezentanți ai Universității de Arte din Timișoara. Aceștia din urmă vor întregi programul celor trei zile de prezentări desfășurate pe podiumul evenimentului, iar de hairstyling va fi responsabilă Geta Marin și de make-up – Cotimanis Show.

Una dintre participantele la acest festival a fost Cristiana Maria Purdes. Poet, pictor, proiectant de îmbrăcăminte, designer vestimentar și doctor în arte plastice și decorative a UNArte București, Cristiana Maria Purdescu a fost desemnată în 2013 cel mai bun creator de couture. Este o doamnă a modei romăneşti, colecţiile sale fiind mereu apreciate de presa de specialitate. Pune mult suflet şi foarte multă dragoste în tot ceea ce face, iar rezultatele sunt mereu pe măsură.

Cristiana Maria Purdescu este extrem de pasionată de tot ceea ce face, minuţioasă, lucrează foarte mult la detalii şi spune că şi-ar dori ca acestea să fie mai bine puse în valoare atunci când îi sunt analizate colecţiile.

Bucharest Fashion Week face parte din circuitul internațional al show-urilor de acest gen precum Milan Fashion Week, Paris Fashion Week, London Fashion Week si New York Fashion Week.

Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu.