Gala Aniversară ELLIS – 30 de ani

Unul dintre cele mai așteptate fashion-show-uri ale sfârșitului de an a fost Gala Aniversară ELLIS - 30 de ani, un eveniment al cărui sponsor, de tradiție, a fost Catena și care a avut-o ca protagonistă pe celebra creatoare de modă Eli Lăslean. Ea a marcat printr-o prezentare de modă inedită cele trei decenii de frumuseţe, eleganţă, inspirație, graţie, feminitate, originalitate, rafinament şi bun gust desăvârșit. Deloc întâmplător Eli Lăslean a devenit designerul preferat al Primei Doamne a țării, Carmen Johannis.

Aniversarea celor 30 de ani împliniţi de Casa de Modă ELLIS, a fost o trecere în revistă a carierei creatoarei originară din Arad care a reușit să cucerească inimile femeilor din București, din țară și străinătate prin talent, seriozitate, efort, pricepere, determinare şi dăruire. ”Nici nu ştiu când au trecut aceşti ani… A fost o cursă contra-cronometru în căutarea frumosului. O cursă cu obstacole, dar cu un final fericit! Pentru că binele şi frumosul înving de fiecare dată” – mărturisea creatoarea de modă.

„Cu o simplitate și un bun simţ atât de rar întâlnite astăzi, Eli e unul dintre oamenii valoroși ce nu simt nevoia să depună eforturi pentru a fi observați” – a spus Andreea Marin în deschiderea show-ului. ”Ei sunt, pur si simplu, și vor să lase o urmă în lumea în care trăiesc, să conteze, dar nu oricum, ci prin strădania muncii lor”.

30 de femei remarcabile, de toate vârstele, din toate domeniile de activitate – show-biz, televiziune, business, teatru și artele spectacolului au defilat pe podiumul special amenajat, în ținute marca „Ellis”: Dana Săvuică, Maria Andrei, Bianca Brad, Monica Davidescu, Raluca Moianu, Mihaela Tatu, Denise Rifai, Oana Voiculeț, Dana Istrate Samoil, Valentina Bălașa ș.a. Make-up-ul modelelor a fost realizat de Mirela Vescan, o colaboratoare veche a designerului, iar mișcarea scenică și regia spectacolului au fost semnate de Alin Gălăţescu, art director și analist de modă.

Visul pe care l-am avut s-a transformat în realitate. Am reuşit să fac fericite mii de femei prin rochiile pe care le-am creat pentru ele. În fiecare rochie am pus un strop din sufletul meu” – spunea Eli Lăslean. M-am străduit ca fiecare rochie să fie varianta ideală în care femeia se simte mai frumoasă. Au fost 30 de ani în care am căutat frumosul şi unde nu l-am găsit, l-am inventat

Ţinutele vestimentare create şi realizate de Eli Lăslean în toți acești ani, cu migală, imaginaţie, măestrie, dragoste și pasiune pentru arta frumosului, au apărut în editoriale şi pagini dedicate colecţiilor ELLIS, în reviste pentru femei, iar colecţiile sale au fost prezentate pep e podiumuri din București și din țară, dar și la toate posturile de Televiziune. Zeci de expoziţii în ţară şi străinătate au făcut ca ținutele marca ELLIS să fie cunoscute, apreciate şi achiziționate.

„A fost un parcurs dificil, dar frumos şi fascinant, a fost ca un examen pe care l-am trecut, cred cu brio, de aceea am simțit nevoia să sărbătoresc alături de toţi cei pe care îi preţuiesc, succesul ELLIS. M-aş bucura ca povestea mea să inspire şi să motiveze pe orice tânăr care îşi doreşte o carieră de succes” – a concluzionat creatoarea.

Realizator: Oana Georgescu

Editor: Stanislav Pescu

Foto: Sabina Ghiormescu