Galeria Designerilor Romani

Galeria Designerilor Romani, singurul magazin multibrand 100% romanesc s-a reinventat! Peste150 de persoane au fost prezente la redeschiderea acestui spatiu destinat creatiilor romanesti.

Galeria Designerilor Romani este un concept unic pe piata din Romania, fiind singurul magazin multibrand care reuneste colectiile celor mai importanti designeri romanii, precum: Anca si Silvia Negulescu, Agnes Toma, Clara Rotescu, Corina Vladescu, Cristian Samfira, Cristina Nichita, Elena Perseil, Kinga Varga, Laura Olteanu, Lena Criveanu, Mihai Albu, Mirela Diaconu, Norina Stoica, Rhea Costa, Simona Semen, Stefan Musca, Stefania Caragea, Stephan Pelger.

“Galeria Designerilor Romani este un proiect extrem de important pentru noi, mai ales ca e o directie fireasca pe care un magazin romanesc e normal sa o urmeze. Noutatea consta in faptul ca unele colectii ale designerilor sunt realizate exclusiv pentru noi, un lucru cu care ne mandrim foarte mult” – a declarat Catalina Toaxen, Director de Expansiune si Repozitionare.Designul noului spatiu a fost conturat de Mihai Albu si concretizat de catre arhitectul Omid Ghannadi care s-a ocupat de intregul concept, alegand un stil minimalist ce pune in evidenta creatiile romanesti expuse. In note de alb si negru, spatiul creat este unul aerisit, cu zone delimitate intre fiecare designer.

Acest material va este oferit de Catena

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Oana Georgescu