Interviu cu creatoarea de moda Cosmina Englizian

Cosmina Englizian, designerul care a intrat in Cartea Recordurilor cu spectaculoasa rochie realizata dintr-un numar impresionant de elemente de cristal marca Swarovski, a lansat, pe 23 octombrie, colectia “A Midsummer Night’s Dream”, in colaborare cu EGO Men’s Fashion Concept, Kristina Dragomir si Condur by Alexandru.

Cosmina Englizian s-a lansat in forta in 2006, la Bucharest Fashion Week, cu o colectie de lenjerie intima, care s-a bucurat de un real succes. Un alt capitol a fost scris in anul 2008, odata cu lansarea colectiei de lux “Bohemian Rainbow”. Colectia prezentata in cadrul show-ului “Style and Nature” a oferit publicului o parte din viziunea fascinanta a designerului.

In anul urmator, Cosmina a mai adaugat o fila la povestea sa. In primavara anului 2009, a castigat concursul “Believe in shoes”, organizat de Plaza Romania pentru tinerii designer.
In acelasi an a realizat si colectia de rochii de mireasa „White Dream Collection” ce s-a lansat oficial la inceputul anului 2010 printr-un eveniment spectaculos care a avut loc la Aristocrat Events Hall. Momentele au fost astfel concepute, incat sa imbine armonios cele doua colectii – “White Dream Collection” si “Cinema by Passion du Brasil”, ambele brand-uri fiind sub semnatura Cosminei. In iarna anului 2010, aproape 600 de persoane au aplaudat colectia “Eden” semnata Cosmina Englizian, o colectie pentru primavara/vara 2011.

Colectia “A Midsummer Night’s Dream” cuprinde rochii de seara si de mireasa, realizate din voaluri de matase, tul, dantela Chantilly, accesorizate cu elemente de cristal marca Swarovski si este un amestec de romantism si eleganta desavarsita ce te poarta intr-o lume de poveste.

Material realizat de Ema Nicola