Karotte – Fashion Show

Luiza Dragomir, designerul Casei de Moda KAROTTE a prezentat la Clubul “Cuando” cea mai noua colectie dedicata Sarbatorilor “albe” care tocmai se apropie, dar si intreguluis ezon toamna – iarna 2010-2011. Ansamblurile vestimentare, extrem de elegante, au fost gandite special pentru dupa-amieze sau seri speciale.

Lana, dantela si vascoza sunt “vedetele” colectiei prezentate cu ocazia evenimentului organizat de Diana Metiu si Corina Toma si prezentat de Roxana Ionescu. Nuantele dominante sunt albul cu accente de negru si gri, dar si rosul, culoarea Craciunului si a Anului Nou.

Elemente decorative sunt nelipsite in ansamblul vestimentar imaginat de designerul Luiza Dragomir – broderii sparte chiar si pe paltonase, aplicatii de saten, dantele simple, dantele cu margele, paiete si pene, pasmanterii aplicate, nasturi decorativi cu incrustatii metalice. Lungimea rochiilor si a fustelor se opreste in dreptul genunchilor, iar croiurile scot in evidenta linia corpului si in special talia, care genereaza feminitate si gratie.

Oana Georgescu