Modele Inovatoare pentru Seri Festive

Casele de Moda Annami Couture si BBY propun pentru acest sezon colectii de rochii destinate serilor festive si evenimentelor speciale. Eleganta desavarsita, materialele si accesoriile create pentru femei de toate varstele au fost atu-urile modelelor ce au defilat pe podiumul de prezentare.

Colectia Fior di lusso, Annami Couture

Originara din Piatra Neamt, Anamaria Mihaela Ilioaia este unul dintre cei mai apreciati si talentati designeri din Romania. Casa ei de moda, Annami Couture a lansat colectia ’Fior di lusso cu o estetica soft, elementul predominant al creatiilor propuse pentru sezonul de primavara – vara 2015. Astfel, rochiile impugn fie o atitudine rebela, fie un spirit chic cu o imagine high fashion.
Colectia realizata de Annami Couture se axeaza pe detalii privind silueta si nuante de culori vibrante, piesele predominante fiind fuste A-line si look-uri cuminti, dar cu un aer extrem de chic – boem. Designerul ne propune un stil vestimentar curat, simplu, minimalist, cu linii fine de croi si materiale romantice, usor edgy, condimentat de drapaje nonsalante, printuri florale si detalii sparkly.

Colectia de rochii de seara, 2015

…a Casei de Moda BBY a fost realizata de o echipa tanara de designeri debordand de entuziasm, curaj, imaginatie, efervescenta si frumusete. De alfel si motto-ul preferat este: Ne plac oamenii indrazneti – Bold). Ne plac oamenii frumosi – Beautiful). Ne plac oamenii ca tine – You. Acolo unde vor fi oameni care au curajul sa provoace frumosul, acolo vom fi si noi. Sugestiv este modul lor de prezentare: Fiecare colectie ce face parte din brandul BBY este proiectata de designerii nostri punand accent pe modele inovatoare. Astfel, rezulta concepte si produse ce incorporeaza cele mai recente tendinte din moda internationala, precum si stiluri de imbracaminte adaptate cerintelor consumatorilor locali. Unicitatea este frumosul nostru. Unicatul este promisiunea pe care o facem clientelor BBY. Aceasta promisiune ne indeamna sa gasim noi metode prin care frumosul sa poata fi din nou accesibil. Inovand, iti aducem frumosul, in simplitatea lui. BBY nu este doar un brand. Nu este doar un magazin sau doar o vitrina. BBY este pasiunea noastra. Este implicare in fiecare centimetru si ofera oricui imbraca BBY, sansa de a fi admirata. La BBY punem pasiune in tot ceea ce facem. Pentru noi, unicul cladeste diversitate. Colectia BBY nu este dictata de anotimp, de vremea de afara sau de alte tipare; colectia BBY este construita pe baza emotiilor, pe baza ocaziilor, evenimentelor, a starii noastre de spirit. Rapid si accesibil, efervescent sau pasional, indraznet sau curajos, oricum ai privi produsul BBY, el este conceput sa devina extensia personalitatii tale. Pentru ca fiecare om este unic in felul sau, noi ne propunem sa hranim personalitatea femeilor, creand mai mult decat un obiect vestimentar, ajutandu-le sa isi expuna frumosul in forma lui cea mai simpla, dar in acelasi timp sofisticata.
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros