Cozonacul, ce bun e! Probabil una din copturile cele mai indragite de poporul nostru. Nu numai ca marcheaza dulce frumoasele sarbatori crestine...
Cuisine
La una dintre cele mai apreciate si originale locatii din centrul Bucurestilor care scrie inca de la inceputul anilor ’90 istoria gastronomiei si a...
O cerere devenita reflex, la majoritatea romanilor , can dies la restaurant : la desert, papanasi!
Balmosul este o mancare ciobaneasca, care la origini este facuta din cas dulce de oaie, fiert in lapte (sau in unt etc.) cu putin malai.
Atelierele de gastronomie romaneasca au condimentat a treia editie a MestesugArt, expozitie cu vanzare de arta traditionala. Sub semnul tezaurului...
Intr-o lume care valideaza fara a sta pe ganduri mancarea bio, stilul de viata sanatos, care implica multa miscare si cat mai putine calorii, mai...
E toamna, o stim bine...Vantul ne inteapa obrajii, frigul ne da tarcoale, frunzele cad, sobele incep sa sforaie incetisor. Noroc ca vara a fost lunga...
La o carciumioara din Bucuresti, la umbra unui dud batran, se strang saptamanal ceva artisti si oameni de bine veniti de prin toate zonele Romaniei...
Proiectul “Descopera traditiile culinare romanesti!” a fost lansat. Initiatorii si organizatorii isi propun descoperirea si promovarea retetelor...
Torturi cu ciocolata, martipan sau frisca, minunat ornate, prajituri care iti fac cu ochiul numai cand le privesti. Miniprajituri frumos asortate...