Timp de trei zile vizitatorii, BIO LIVING FAIR, targul cu vanzare de produse bio si naturale din incinta AFI Palace Cotroceni s-au intalnit cu...
Cuisine
La cea de-a X-a editie a Targului de produse traditionale, ecologice si naturale, produse in fermele si gospodariile taranesti gazduit de Academia de...
Ansamblului folcloric de copii "Spic de grau" din Mihailesti, Buzau si taraful "Lautarii" din Margineanu au animat atmosfera la cea de a VI-a editie...
Desfasurat sub egida World Association of Chef Societies, Campionatul International de Gatit in Aer Liber Bucuresti 2010 s-a bucurat de prezenta unor...
Masa de Paste este una din cele mai bogate din tot anul, plina de traditii. Mancarea traditionala este carnea de miel pregatita dupa mai multe retete...
Casa Vernescu este un loc special pentru acei impatimiti ai artei si rafinamentului culinar, unde istoria Bucurestiului se impleteste cu maiestria...
Dupa ce a gatit multor personalitati de la Hollywood, precum Madonna sau Robert de Niro, bucatarul s-a stabilit in Romania in urma cu 14 ani.
Pastele pot fi o excelenta alegere pentru pranz sau cina, fiind relativ usor de facut.
In ce priveste reteta "quattro", inainte de orice, trebuie sa stabilim care sunt cele patru tipuri de branza folosite in compozitie.
Daca doriti un preparat din carne de vita usor de gatit, delicios si hot, va recomandam cu toata increderea aceasta reteta.