Portret Adina Buzatu

“Avem exclusivitate pentru Romania a tuturor brandurilor prezente in magazinele Trends by Adina Buzatu, branduri cu personalitate puternica a caror colectii imbina eleganta traditionala cu ultimele tendinte ale modei” – spune Adina Buzatu. “Astfel, branduri in voga ale momentului, cu designeri rasfatati de presa internationala, stau alaturi de branduri cu istorie care incepe tocmai in secolul 19, a caror experienta indelungata garanteaza calitatea – Vakko (1934), prestigioasa camasarie Bagutta prin linia de varf CIT Luxury sau atelierul Ortigni unde pantofii sunt produsi exclusiv manual inca din 1930.

Sunt perfectionista, imi place sa surprind si sa provoc si de aceea, in fiecare sezon, largesc portofoliul Trends by Adina Buzatu cu branduri spectaculoase si pline de personalitate. Intre noi exista un soi de parteneriat. In schimbul increderii pe care ne-o acorda, noi le oferim un look proaspat, o imagine noua si, de ce nu, chiar o mentalitate noua. O continuare fireasca a acestei filosofii este faptul ca le construim clientilor nostri tinute complete in functie de personalitatea, aspectul si constitutia fizica, de la pantofi si costum pana la cel mai discret detaliu vestimentar.

Dupa ani de munca, sunt mandra ca Trends by Adina Buzatu este un reper al elegantei masculine”. Specialitatea stilistei Adinei Buzatu sunt tinutele masculine. Talentul sau, intuitia si profesionalismul ajuta barbatul rafinat si atent la detalii sa isi puna in valoare atuurile. Pentru Romania, Adina Buzatu detine exclusivitatea tuturor brandurilor prezente in magazinele sale, branduri ale caror colectii imbina eleganta traditionala cu ultimele tendinte ale modei.

Pentru ca Adina Buzatu stie ca succesul unui barbat este direct proportional cu increderea pe care o are in sine, iar propria imagine este esentiala in viata de zi cu zi. Iar conceptul Trends by Adina Buzatu pledeaza pentru eterna eleganta, stil si rafinament.

Oana Georgescu