Return of the Gentlemen – Gabriel Bespoke

Marea majoritate a barbatilor romani apeleaza tot mai des la consilierii vestimentari atunci cand doresc sa aiba un costum confectionat la comanda croit in functie de preferintele si nevoile fiecaruia.

Imbinand cunostintele cu imaginatia stilistilor si maiestria croitorilor ajutati de cele mai noi tehnologii in domeniu, acestia au parte de o experienta exclusivista si personalizata 100%. Remarcabil este faptul ca fiecare isi poate alege materialul, varietatea foarte mare de stofe si croiala costumului, dar si tipul de guler, culoarea butonierelor, modelul nasturilor, monograma si detaliile contrastante.

Gabriel Bespoke, un brand premium exclusiv masculin a lansat odata cu linia de costume realizate pe comanda si LookBook-ul 2013 intitulat simbolic „Return of the Gentlemen”. Este o sursa de inspiratie pentru barbatul modern, care vrea sa isi exprime personalitatea prin stilul vestimentar, pentru aceia care cred in imaginea unui gentleman desavarsit si cunosc importanta unei tinute impecabile in orice imprejurare. „Un gentleman adevarat trebuie sa acorde o importanta maxima stilului vestimentar si imaginii, iar costumul reprezinta piesa centrala din garderoba. Costumele realizate pe comanda sunt proiectate pana in cel mai mic detaliu. sunt unice, gandite in functie de stilul fiecarui client” – ne-a spus Razvan Ionita, Founder & Manager.

Fie ca se opteaza pentru un costum business, unul de ceremonie sau un blazer casual, un astfel de atelier ofera o varietate de peste 400 de stofe din lana 100%, provenite de la doi dintre cei mai importanti producatori mondiali: Dormeuil si Vitale Barberis. Materialele Dormeuil provin din Marea Britanie, brandul avand o traditie ce dateaza din 1842, in timp ce italienii de la Vitale Barberis au o experienta de peste 350 de ani.

Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu