Roberto Cavalli – Dansul energiei

Colectia de toamna iarna 2014 – 2015 Roberto Cavalli este structurata in liniile Cruise, precolectie si colectia Fashion Show.
In acest sezon, linia Transitional are drept inspiratie gradinile Edenului in culori vesele si vibrante care fac trecerea de la vara la iarna intr-un mod romantic – rock, prin adaugare de nuante smokie si printuri grafice alb-negru tip girafa foarte iubite de celebrul designer.
In Precolectie, Roberto Cavalli se joaca cu printul animalier tip leopard, evocativ pentru celebrul brand, dar continua si cu motivele florale, care, de data aceasta se transforma in motive florale psihedelice. Ca de obicei, colectia este caracterizata prin opulenta, romantism si senzualitate.
Fashion Show oglindeste o colectie puternica si personala si este gandita ca un dans al flacarilor care se regasesc atat in printul materialelor, cat si in motivele de pe genti si bijuterii. Capetele de lei si de cai, insertiile din paiete, broderiile, precum si franjurii, sunt elemente folosite pentru aceasta colectie de iarna, gandita de Roberto Cavalli ca o parada militara.
Feminitatea anilor ’20, precum si motivele geometrice ale anilor ’30 intregesc aceasta colectie in care hainele mangaie linia corpului, lungimile rochiilor si fustelor sunt pana peste genunchi, iar terminatia lor se desface in petale, dand senzatia ca femeia Cavalli pluteste.
Geanta femeii Cavalli este Regina. Este o geanta suficient de mare cat sa contina un… regat pe care orice femeie il are de fiecare data. Gentile sunt elaborate si opulente, in diferite culori, din variate tipuri de piele, cele mai speciale fiind cele din piele de piton sau crocodil.
Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros