Stefan Musca la Bucharest Fashion Week 2013

Colectii peste colectii inca din prima zi, lume dornica sa vada ceva nou, ceva unic, ceva socant poate, in sensul atragator al cuvantului. Prima colectie care a deschis seara si-a atins tinta. Stefan Musca, iubit si poate deopotriva neinteles, dar original, socant, atragator, unic prin creatiile sale.

A prezentat o colectie in intregime barbateasca. Doar ca manechinele au fost femei. A fost un lucru bun. Poate multe femei se vor inspira din aceasta colectie, cu haine funky, bune de purtat si in timpul zilei pentru cele care isi asuma cu curaj excentricitatea si originalitatea, dar si cu alte ocazii si mai ales in club sau la un eveniment monden.

Pe scurt, haine deosebite, un design unic, un show bun cu o muzica adecvata, care te tine cu privirea atintita pe modele, o colectie inspirationala. Pentru orice femeie sau pentru orice barbat care cauta sa-si potriveasca tinuta cu personalitatea.

Bonus, pentru Senso Tv, cateva sfaturi pentru noi de la Stefan Musca. Pe care e sigur ca nu o sa le urmam. Sau poate se inseala…Cateva lucruri de bun simt din partea unui designer obisnuit sa consilieze si sa ne faca atenti si la cum ne imbracam si la cum ne expunem personalitatea si la atitudinea cu care ne purtam hainele.
Progressive 2013 by Stefan Musca.

Acest material va este oferit de Catena.
Realizator Mihaela Moldoveanu